14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Regele“ s-a suparat pe „supusii“ sai

„Regele“ s-a suparat pe „supusii“ sai

Echipa antrenata de Gica Hagi, Galatasaray, a invins simbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe penultima clasata, Sakaryaspor, intr-un meci din etapa a 21-a a campionatului Turciei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Hakan Sukur, in minutul 29, din penalti.


Hagi a spus ca evolutia elevilor sai in acest meci a fost nesatisfacatoare, desi scorul l-a multumit. Galatasaray a trecut pe primul loc al clasamentului, la un punct distanta de Fenerbahce, care a jucat insa aseara pe teren propriu cu Kayserispor.


„Important era sa obtinem trei puncte, iar noi am reusit acest lucru. Nu sint multumit de joc, dar imi pare bine ca am invins“, a spus Hagi.


Tehnicianul român a adaugat ca echipa sa a jucat impotriva unei formatii foarte disciplinate si asezate bine in teren. „Jucatorii echipei adverse au faultat des in jumatatea noastra de teren. Ei au procedat astfel pentru a se putea apara mereu cu zece oameni“, a precizat Hagi.


„Regele“ a facut referiri si la noua achizitie a clubului Galatasaray, jucatorul francez Franck Ribery: „Este foarte tinar si are nevoie de timp. Va deveni din ce in ce mai bun. In meciul de astazi si-a demonstrat calitatea. Sint multumit de el.“


Hagi si Gursoy s-au impacat in fata suporterilor


Suporterii echipei Galatasaray i-au chemat pe antrenorul Gheorghe Hagi si pe vicepresedintele clubului, Ergun Gursoy, despre care presa a sustinut ca ar avea neintelegeri, sa salute impreuna tribunele, inainte de meciul cu Sakaryaspor. „Suporterii galben-rosii nu numai ca si-au sustinut echipa, dar au adus si o impacare intre Ergun Gursoy si Hagi“, a scris unul dintre ziarele din Istanbul. Gursoy si Hagi au salutat impreuna tribunele, dupa care au revenit la locurile lor tinindu-se de brat.


„Leul, dintr-o singura lovitura“, a titrat cotidianul Milliyet, care a notat ca Galatasaray a obtinut cele trei puncte cu mare dificultate. „Echipa adversa nu i-a lasat pe cei de la Cim-Bom sa-si traga rasuflarea. Galatasaray a obtinut cele trei puncte cu multa transpiratie. Nu a avut nici o actiune demna de luat in seama“, a scris Milliyet.


Alte rezultate


In prologul etapei a 21-a a campionatului Turciei, Besiktas Istanbul a invins vineri, in deplasare, cu scorul de 1-0, formatia Gaziantepspor. Unicul gol al partidei a fost inscris de Veysel, in minutul 7. La Besiktas, mijlocasul Daniel Pancu nu a evoluat, fiind accidentat.


Alte rezultate inregistrate in runda a 21-a a campionatului Turciei: Istanbulspor – Konyaspor 2-2 (Iordanov ’31, Saffet ’70 / Hanefi ’44, Balici ’45), Akcaabat Sebatspor – Ankaragucu 0-0, Denizlispor – Ankaraspor 1-1 (Serhat ’25 / U. Karan ’20). Partidele Malatyaspor – Diyarbakirspor, Samsunspor – Caykur Rizespor, Genclerbirligi – Trabzonspor si Fenerbahce – Kayserispor s-au disputat ieri, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS