22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStevanovic s-a „pregatit“ prin Belgrad

Stevanovic s-a „pregatit“ prin Belgrad

Noutatile certe ale Universitatii din aceasta iarna sint: Papura, Bordeanu, Schumacher, Stevanovic, Rachita, Mogri si Marquinhos. Despre ultimii doi stim ca ar fi jucat ultima oara in Vietnam, iar acum au semnat un contract cu Universitatea cu unele clauze destul de bizare. Intelegerile pot fi reziliate in cazul in care brazilienii nu se vor acomoda cu clima din România! Din punctul de vedere al brazilienilor, aceasta clauza pare a fi benefica. Adica, la orice moment ei ar putea pleca. La prima vedere, si pentru Universitatea ar parea oarecum benefica aceasta clauza impusa: daca antrenorului nu-i place de atacant (pe mijlocas l-a vazut pe caseta si Badea s-a declarat multumit), atunci Marquinhos poate sa se desparta de zapezile din România. Cred ca Universitatea este in eroare, cum se zice. In loc sa fi avut jucatori in probe de la inceputul perioadei de pregatire, aducem straini, in conditiile in care campionatul incepe peste doua saptamini?! Si despre venirea celor doi brazilieni s-a vorbit din decembrie anul trecut. Oficialii olteni arunca vina pe impresarii jucatorilor, dar, in mod normal, acestia trebuia sa fie la mina Universitatii, nu invers. Oricum, campionatul României este peste cel al Vietnamului!


Si ar mai fi o problema care s-ar putea sa creeze altele: cu exceptia lui Papura, ceilalti jucatori adusi in aceasta iarna la Craiova nu sint cu pregatirea la zi. Nu-i problema mea, dar ma gindesc sa nu patim ca in alte cazuri, cum s-a intimplat cu Rangelovici si Rubi…


Sirbul Stevanovic, pe care Badea l-a caracterizat ca fiind „superfotbalist“, se „pregateste“ de citeva zile prin Belgrad, umblind dupa viza de România! Oficialii Universitatii se scuza ca obtinerea vizelor nu e problema lor… Corect, dar de ce numai la noi se intimpla asa ceva? Njock, in 2004, a absentat de la pregatirile Universitatii si din cauza vizei… Acum, cu doua saptamini inainte de reluarea campionatului, Stevanovic se afla de duminica in Belgrad, desi ar fi trebuit sa fie prezent la pregatiri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS