22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Parea ca jucam in deplasare“

„Parea ca jucam in deplasare“

Fundasul Valenciei, David Navarro, considera ca inca nu s-a decis calificarea in optimile de finala ale Cupei UEFA, desi spaniolii au cistigat partida tur cu scorul de 2-0. „Este o victorie foarte importanta pentru noi. Cred ca nu s-a decis calificarea si trebuie sa cistigam si la Bucuresti“, a spus Navarro.


La rindul sau, atacantul Marco Di Vaio a spus ca o victorie in Cupa UEFA este foarte importanta pentru moralul jucatorilor. „La inceput parea ca jucam in deplasare, dar apoi atmosfera s-a schimbat in favoarea noastra“, a spus Di Vaio.


Si fundasul Emiliano Moretti considera ca Valencia a inregistrat un rezultat bun, important fiind faptul ca nu a primit nici un gol. „Daca eram suporter, nu as fi venit astazi la meci“, a adaugat Moretti.


In ceea ce-l priveste pe tehnicianul Valenciei, Claudio Ranieri, acesta a dat dovada de diplomatia si a spus la conferinta de presa ca soarta calificarii nu a fost decisa. „Ma asteptam ca Steaua sa joace asa de bine. Este o echipa buna, dar a fost dezavantajata de pauza mare pe care a avut-o, acesta fiind primul meci adevarat pe care l-a disputat in ultima perioada. Valencia a reusit o prima repriza buna, in care insa ne-am precipitat cam mult. In repriza secunda ar fi trebuit sa pastram mai mult balonul, pentru a controla mai bine jocul. Calificarea nu este jucata, ne asteapta un meci foarte greu in România“, a afirmat antrenorul Valenciei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS