22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Meritam sa cistigam“

„Meritam sa cistigam“

Formatia lui Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a terminat la egalitate, 1-1, meciul tur cu Schalke 04, din „saisprezecimile“ Cupei UEFA. Pentru gazde a marcat Brandao (’86), dupa ce nemtii deschisesera scorul prin Ailton (‘7). Marica, Stoican (accidentati), Barcauan (rezerva) si Florea (scos de pe lista UEFA) nu au fost folositi, singurul român care a jucat fiind Razvan Rat.


Lucescu a spus dupa meci ca echipa sa merita victoria, dar ratarile si arbitrajul au impiedicat-o sa o obtina. „Asa cum am spus inainte de meci, cel mai mare dezavantaj al nostru a fost faptul ca adversarul a inceput sezonul mai devreme. Meritam totusi sa cistigam, am avut posesie mai buna a balonului si mai multe ocazii. Vukici si Aghahowa (foto, stinga) puteau sa inscrie de patru ori. Arbitrul ar fi putut sa ne dea mai multe penaltiuri, cred ca daca adversarul nostru ar fi avut asemenea sanse, arbitrul ar fi aratat punctul de la 11 metri“, a afirmat Mircea Lucescu.


Tot in Cupa UEFA, Marius Nicolae a fost doar rezerva la Sporting in meciul cu Feyenoord, la fel ca Lobont si Mitea la Ajax in jocul cu Auxerre, in timp ce Sinmartean nu a fost inclus in lot la Panathinaikos. Celelalte rezultate din cadrul „saisprezecimile“ Cupei UEFA: Parma – Stuttgart 0-0, Ajax Amsterdam – Auxerre 1-0 (Maxwell ’36), Panathinaikos Atena – FC Sevilla 1-0 (Vintra ’75),Partizan Belgrad – Dnepro Dnepropetrosk 2 – 2 (Odita ’12, ’45 – Nazarenko ’28, Rusol ’57),Sporting Lisabona – Feyenoord Rotterdam 2-1 (Custodio ’22, Liedson ’36 / Goor ’11). Meciul Austria Viena – Athletic Bilbao a fost aminat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile din capitala Austriei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS