14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa ma angajez ca inginer...“

„Vreau sa ma angajez ca inginer…“

Dupa arestarea si apoi eliberarea omului de afaceri gorjean Relu Stefanoiu, echipa Senaco Novaci (Divizia C) a ramas pe drumuri. Daca in urma cu ani, Stefanoiu vorbea de performanta, adica promitea ca Novaciul va avea echipa in Divizia B, acum nici nu mai raspunde la telefon.


L-am cautat pe antrenorul Nicolae Negrila pentru eventuale amanunte, dar nici fostul mare fotbalist al „Craiovei Maxima“ nu a putut sa-mi ofere detalii: „Ar trebui intrebati cei de acolo, eu nu stiu mai nimic. In mod normal, acum echipa ar fi trebuit sa fie in pregatiri pentru returul acestui sezon. Probabil ca, din pacate, echipa se va desfiinta. Am auzit ca Relu Stefanoiu nu mai vrea s-o finanteze, iar Consiliul Local Novaci nu este interesat s-o preia. Cam asa se aude… N-am vorbit insa cu Relu, nu-mi raspunde la telefon, dar am aflat ca multi jucatori s-au dus in pregatiri la alte echipe. Asta este un semnal ca Senaco Novaci se desfiinteaza, nu? Lacatusu este pe la Turnu Severin sau Matasari, Raducan pe la Minerul Mehedinti etc“.


Antrenori la Senaco au fost (in turul campionatului), Costica Donose si Nicolae Negrila. Despre viitorul loc de munca, Negrila a spus: „Astept provincia! Nici la aceasta aceasta intrebare nu am raspuns. Oricum, vreau sa ma angajez ca inginer (Negrila a absolvit TCM – n.r.). Sa vedem unde gasesc un loc de munca. Ce sa fac? Ma apuc de alta meserie, daca n-am parte de antrenorat…“


Altfel, baiatul lui „Negoro“, Alexandru Negrila, este acum la divizionara B CS Deva. „Au inceput jocurile de verificare si vad ca antrenorul il foloseste pe Alexandru titular. Sa vedem ce se intimpla mai departe…“, a completat Nicolae Negrila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS