25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Minerii“ vor juca 4-4-2

„Minerii“ vor juca 4-4-2

Echipa Minerul Motru a ramas neinvinsa in acest an dupa ce a terminat la egalitate, 0-0, cu divizionara B FC Caracal. Rezultatul a fost influentat de starea terenului, impracticabil in urma ploilor cazute, dar antrenorul motrenilor Pavel Buburuz este multumit de efortul depus de jucatorii sai: „Terenul a fost groaznic. A plouat pe tot parcursul jocului si suprafata de joc a devenit o mocirla. Sint multumit de efortul depus de jucatori. Au dovedit sa stau bine la capitolul fizic“.


Dupa ce a experimentat in precedentele jocuri de pregatire sistemul 3-5-2, Buburuz a ales pentru meciul cu FC Caracal sistemul 4-4-2, pe care intentioneaza sa-l utilizeze si in campionat. „Minerii“ au inceput in formula: Munteanu – Patru, Amzucu, Ion Constantin, Caibar – Soo, A. Popescu, Patrascu, Stana – Paul Gheorghe, Oprea, iar in repriza secunda au fost utilizati B. Popescu, Apostol, P. Trifu, Glisca, O. Trifu, Nicoloff si Hanu.


Jocul gazduit de terenul II din Motru a fost dominat de gazde, care au trimis de doua ori mingea in bara, prin Stana si A. Popescu.


Obiectivul Motrului: promovarea „pandurilor“


Antrenorul Pavel Buburuz s-a decis asupra jucatorilor pe care va conta in returul campionatului si a pastrat in lot 25 de fotbalisti. Deocamdata are in lot doar doi portari, dupa ce a renuntat la Caprarescu, si asteapta sa legitimeze al treilea goal-keeper, apropiat de valoarea celor ramasi. Munteanu, Andreescu (portari), Patru, Soo, Balan, Amzucu, Nueleanu, Ion Constantin, Purcel, Caibar, Bucur, B. Popescu, Apostol, A. Popescu, Patrascu, Stana, O Trifu, P. Trifu, Oprea, Glisca, Paul Gheorghe, Volocaru, Ureche, Hanu si Nicoloff sint componentii echipei Minerul, in care isi pun sperantele motrenii, dar si Pandurii Tirgu Jiu.


Presedintele acestora din urma, Marin Condescu, a spus ca asteapta un retur bun de la „mineri“ si sa cistige acasa impotriva contracandidatelor la promovare ale „pandurilor“, CS Otopeni si FC Sibiu. Buburuz i-a raspuns lui Condescu ca trebuie in primul rind ca echipa sa sa poata tine ritmul cu adversarele. „Speram sa ajutam si noi Tirgu Jiu sa promovaze, dar trebuie sa se ajute si ei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS