12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„L-am ofertat pe Sabin Ilie prin impresar“

„L-am ofertat pe Sabin Ilie prin impresar“

De citeva zile, un zvon circula nu numai prin redactii, dar si printre suporteri: Sabin Ilie ar putea ajunge la Universitatea! Ce s-a intimplat? Capriciosul jucator al Rapidului a lipsit de la antrenamentul de vinerea trecuta, dupa o noapte petrecuta intr-un cazino bucurestean, la meciul amical de simbata de la Urziceni si la refacerea de duminica, nefiind la prima abatere de acest gen. Antrenorul Razvan Lucescu l-a pedepsit, trimitindu-l sa se pregatesaca cu echipa a doua (Electromagnetica, satelitul giulestenilor), iar conducerea clubului l-a amendat cu 3.900 de dolari! Lotul Rapidului a plecat in Antalya pentru un cantonament de pregatire si jocuri de verificare, dar fara Sabin Ilie.


Cum Universitatea pare a fi interesata de inca un atacant, toate zvonurile au dus spre Sabin Ilie. Despre aceasta varianta, patronul Universitatii a spus ieri: „Nu am discutat direct cu Sabin Ilie, ci cu impresarul lui, caruia i-am vorbit despre interesul Universitatii pentru jucator, aflat insa sub contract cu Rapid. Astept raspuns, dar am inteles ca partile, clubul Rapid si jucatorul Sabin Ilie, s-au impacat, asa ca…“ Pentru Sabin Ilie, un eventual divort de Rapid ar insemna cea de-a 13-a echipa de unde pleaca in ultimii sapte ani cu coada intre picioare, cum se spune.


Intrebat despre posibilitatea aducerii a inca unui atacant la Universitatea, Dinel Staicu a afirmat: „Nu stiu ce sa zic in acest moment. Eu, de exemplu, nu i-am vazut inca jucind pe atacantii pe care deja i-am achizitionat in aceasta iarna, pe Stevanovici, pe brazilian, pe Claudiu Dragan… Acesti jucatori, ca si ceilalti adusi acum la Universitatea, au insemnat niste costuri financiare. Vreau sa vad si eu pe ce am dat banii, pe ce ma bazez in retur. Inteleg ca atacul este un capitol aparte la Universitatea, dar n-are rost sa avem in lot zece atacanti pe care sa-i platesc?! In ideea mea, Borbely si Vigariu sint considerati tot atacanti“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS