20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Valencia este o echipa de temut“

„Valencia este o echipa de temut“

Antrenorul Walter Zenga a spus ieri ca Valencia este favorita clara in meciul cu Steaua. „Valencia nu se afla in cel mai bun moment din acest sezon, dar nu cred ca poate cineva sa puna la indoiala calitatea jucatorilor si a rezervelor. Cind te infrunti cu cea mai buna echipa din Europa in 2004 se stie cine este favorita, nu? Este foarte clar ca valoarea echipelor este diferita. Valencia trece prin unul dintre cele mai bune momente din istoria sa si se vede. Noi avem o echipa tinara, care doreste sa faca lucruri importante“, a opinat Zenga. Walter Zenga a spus ca Valencia este o echipa de temut. „Valencia este un adversar foarte complicat in fata caruia nu avem multe optiuni. Valencia este campioana Spaniei, dar din fericire toate partidele de fotbal incep de la 0-0. Stim ca va fi foarte greu, dar vom lupta pentru a crea surpriza. Valencia este o echipa care a cistigat Cupa UEFA, iar asta inseamna ca are mari jucatori. Imi plac jucatorii, antrenorul, terenul si publicul de la Valencia. Toti uniti formeaza o echipa de temut. Oricum, se detaseaza mentalitatea si calitatea jucatorilor“, a opinat Zenga.


„Il admir pe Ranieri“


Tehnicianul Stelei a dezvaluit ca este un admirator al antrenorului italian Claudio Ranieri. „Il admiram pe Ranieri cind eram jucator, iar in primii mei pasi ca antrenor am urmarit cu atentie activitatea sa. Sper ca intr-o zi sa pot fi un antrenor la fel ca el. Cit despre jucatori, nu ar fi corect sa remarc doar unul dintre ei. Sint multi: Canizares, Ayala, Baraja, Aimar. La echipe de asemenea nivel, echipe care pot fi campioane precum Valencia sau Inter, este foarte greu sa remarci un singur jucator“, a spus Zenga.


„Munca mea este apreciata in România“


Walter Zenga a mentionat ca nu este obsedat de ideea de a antrena o echipa din Italia. „Mi s-a oferit posibilitatea sa antrenez pe Steaua, iar eu imi doresc sa lucrez si sa devin un antrenor bun. Nu sint obsedat de gindul de a antrena in Italia. Nu are importanta locul, dar vreau sa antrenez o echipa unde munca mea sa fie apreciata, lucru care se intimpla in România. Imi place ca echipa mea sa joace cu bucurie, sa caute poarta adversa, dar fara a-si pierde echilibrul. Incercam sa mentinem echilibrul si sa facem lucrurile sa mearga. Avem probleme cu inceputurile de meciuri in deplasare, dar muncim pentru a ajunge la maturitatea dorita“, a adaugat italianul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS