15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Universitatea ar trebui sa joace in Bucuresti“

„Universitatea ar trebui sa joace in Bucuresti“

La intoarcerea din turneul de pregatire din Antalya, Corneliu Papura a spus ca, pentru a cistiga a cincea oara campionatul României, Universitatea Craiova ar trebui sa joace la Bucuresti, insinuind ca in Capitala se fac „jocurile“ pentru deciderea campioanei, dar si ca acolo exista bani pentru performanta. „Nu sint Mafalda sa stiu cind va cistiga Craiova din nou titlul. Noi toti speram la acest lucru, dar va fi foarte greu. Ce ii lipseste Universitatii sa cistige? Sa joace in Bucuresti. Dar mai intii trebuie sa scape de ultimul loc, e foarte important sa inceapa bine returul de campionat“, a precizat Corneliu Papura.


Rachita se bazeaza pe fani


Unul dintre noii veniti la Universitatea, Valeriu Rachita, a afirmat ca numai ghinionul a facut ca Universitatea Craiova sa fie pe ultimul loc al clasamentului, iar in viitor se poate bate la titlu, bazindu-se pe sprijinul suporterilor. „Eu sper ca, dupa achizitiile pe care le-a facut in ultima perioada, Universitatea sa se descurce mai bine in retur. Echipa este pe ultimele locuri numai din cauza ghinionului, pentru ca aceiasi jucatori sint in semifinalele Cupei României. Eu spun ca Universitatea se poate bate pentru titlu in curind, tinind cont numai de suporterii pe care ii are“, a spus Vivi Rachita.


Mihaita Plesan s-a declarat entuziasmat de achizitiile din aceasta pauza competitionala: „Au venit Schumacher si Rachita, jucatori buni, care au evoluat la echipe valoroase. Sper ca ei sa demonstreze ca sint buni si aici si sa ajute Universitatea sa scape de cosmarul ultimelor locuri ale clasamentului.“


Ionut Lutu il asteapta pe Sabin Ilie la Universitatea Craiova, dar nu se gindeste deocamdata la cistigarea titlului, spunind ca important este ca Universitatea sa scape de ultimul loc. „Il asteptam pe Sabin la Craiova, e un jucator valoros care poate sa puna umarul si sa ajute Universitatea. Despre titlu nu pot vorbi in situatia actuala“.


Badea nu-l regreta pe Njock


Antrenorul Pavel Badea a spus ca nu regreta plecarea camerunezului Jeremie Njock, care a marcat doua goluri pentru noua sa echipa, Mons, in partida cu Lierse. „Nu regret ca a plecat Njock. Comportamentul sau ne-a creat multe probleme si nu e un jucator care sa dea suta la suta din el pentru culorile unui club“, a spus Badea, care s-a declarat multumit de turneul de pregatire efectuat in Turcia.


Tehnicianul a precizat ca Sabin Ilie are putine sanse sa ajunga la Universitatea: „Noi nu putem lua decit jucatori liberi de contract sau care costa putin, din cauza bugetului pe care il avem“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU