17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRadoi si Chivu sint curtati de Internazionale Milano

Radoi si Chivu sint curtati de Internazionale Milano

Giuseppe Bergomi, fostul mare fotbalist al lui Internazionale Milano, acum director sportiv la clubul pentru care a jucat 20 de ani, a afirmat ca echipa lombarda ar dori ca in vara sa-l transfere peMirel Radoi, capitanul Stelei. „Radoi este un jucator interesant si vom incerca sa-l transferam la Inter in sezonul viitor. Singura problema este ca fotbalistul român nu este comunitar, dar oricum acest lucru nu ne va impiedica sa-l aducem pe «San Siro»“, a afirmat Beppe Bergomi.


Despre internationalul român, fostul coechipier al lui Zenga a mai spus: „Radoi este un jucator care poate evolua ca fundas central, dar si ca mijlocas defensiv si oricind ar putea face cuplu cu columbianul Ivan Cordoba sau cu Marco Materazzi“. Recent, Steaua a intilnit pe Inter intr-un meci amical, cistigat de italieni cu 2-1, iar bunele relatii dintre Walter Zenga si milanezi ar putea duce la acest transfer de senzatie.


Pe de alta parte, presa italiana a informat ieri ca un alt jucator român, Cristian Chivu, este in atentia clubului Internazionale Milano. Clubul AS Roma se confrunta cu mari dificultati financiare si a anuntat ca este dispus sa trateze un transfer al internationalului român la Inter Milano. Singura problema din cauza careia Chivu ar putea sa nu ajunga la gruparea milaneza este pretul mare cerut de Roma.


Conducatorii lui Internazionale Milano au reusit sa obtina, incepind cu sezonul viitor, transferul fundasului brazilian Luisao de la Benfica Lisabona. Pentru achizitionarea lui Luisao, italienii vor plati 4,5 milioane de euro si il vor ceda si pe mijlocasul elen Giorgios Karagounis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS