17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNu am scapat de Van Nistelrooy

Nu am scapat de Van Nistelrooy

Atacantul olandez al lui Manchester United, Ruud van Nistelrooy, si-a reluat antrenamentele, dupa o accidentare la tendonul lui Ahile, si va putea evolua in partida dintre reprezentativele României si Olandei, care va avea loc pe 26 martie, la Bucuresti (stadion „Giulesti“).


Antrenorul lui Manchester, Sir Alex Ferguson, intentioneaza sa il foloseasca pe Van Nistelrooy simbata viitoare, in meciul cu Everton, din Cupa Angliei. „Va fi minunat sa il avem pe Ruud inapoi pe teren dupa o perioada atit de lunga, mai ales pentru ca vom disputa meciuri importante“, a afirmat Ferguson.


„Ma simt foarte bine si simt ca m-am refacut mai repede decit era prevazut. Abia astept sa joc din nou“, a precizat atacantul olandez. Ultimele zvonuri ale presei din Albion spun insa ca Van Nistelrooy nu ar mai ramine mult timp la United, care ar dori sa-l vinda pentru a-l achizitiona pe internationalul spaniol Fernando Torres.


Ruud van Nistelrooy s-a accidentat la tendonul lui Ahile pe 27 noiembrie 2004, in timpul unui meci cu West Bromwich Albion. In ultimul amical sustinut de echipa nationala a Olandei, selectionerul Marco Van Basten i-a folosit in atac pe Castelen-Kuyt-Makaay, din schema urmind sa iasa, o data cu revenirea lui Van Nistelrooy, virful lui Feyenoord, Dirk Kuyt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS