15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSeedorf RC3 vizeaza titlul mondial

Seedorf RC3 vizeaza titlul mondial

Fundasul echipei Real Madrid, Roberto Carlos, este noul asociat al mijlocasului Clarence Seedorf (AC Milan) la conducerea echipei de motociclism Seedorf Racing, care ii are ca piloti pe Alvaro Bautista si Aleix Espargaro. Seedorf Racing concureaza in Campionatul Mondial de motociclism la clasa 125 cc.


Clarence Seedorf a infiintat echipa care ii poarta numele in urma cu doi ani. Asociat cu constructorul italian Aprilia, el este considerat un descoperitor de talente, datorita performantelor obtinute de pilotul spaniol Hector Barbera, care s-a clasat pe locul doi la editia din 2004 a Campionatului Mondial. Barbera a cistigat patru curse in sezonul trecut. Bautista s-a clasat o data pe pozitia a doua si de trei ori pe pozitia a treia si a incheiat sezonul trecut pe locul sapte.


Aleix Espargaro a devenit al doilea pilot al echipei conduse de Seedorf dupa ce Barbera a decis sa concureze la clasa 250 cc.


Roberto Carlos si Clarence Seedorf au evoluat impreuna la Real Madrid in perioada 1996-2000. In urma asocierii celor doi, echipa de motociclism se va numi Seedorf RC3 (RC fiind initialele lui Roberto Carlos – n.r.).


„Vrem sa ajungem la cel mai inalt nivel si putem obtine, in acest an, ce am ratat in sezonul trecut“, a spus Seedorf.


La rindul sau, Roberto Carlos s-a aratat increzator in ceea ce priveste sansele echipei Seedorf RC3 in sezonul 2005. „Eu si Clarence sintem persoane animate de dorinta victoriei si de ambitie si cred ca acest lucru ar trebui sa ii motiveze pe piloti ca sa evolueze din punct de vedere sportiv. Muncim mult si cred ca vom obtine rezultate bune in acest an“, a precizat fotbalistul brazilian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS