17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGica Hagi, rege pentru o zi?

Gica Hagi, rege pentru o zi?

„Leul s-a asezat pe tron“, a titrat cotidianul Star dupa ce formatia Galatasaray, antrenata de Gheorghe Hagi, a invins in deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Caykur Rizespor si a urcat pentru o zi pe prima pozitie in clasamentul campionatului Turciei. Golurile oaspetilor au fost reusite de Baki (’50-aut.) si H. Sukur (’81, ’86). Prin aceasta victorie, Galatasaray a acumulat 48 de puncte, in timp ce Fenerbahce, care ocupa pozitia a doua, are 47 de puncte, dar a jucat aseara pe teren propriu cu Istanbulspor.


Tehnicianul român s-a declarat multumit de faptul ca formatia sa a obtinut trei puncte intr-un meci in deplasare care se anunta extrem de dificil. „Vrem sa ducem pina la capat lupta pentru titlu“, a adaugat Hagi.


„Galatasaray a invins la Rize, desi s-a dus acolo cu retinere si a avut o prima repriza mai dificila“, scrie Star. „Ferice de cei care ii pot prinde!“ este titlul unui articol aparut in cotidianul Fanatik. „Galatasaray a inceput sa manince cu pofta. Filozofia lui Hagi la Rize a fost o versiune a egoismului manifestat prin faptul ca atunci cind te afli la aceeasi masa cu altcineva, nu lasi acea persoana sa ia nici macar o lingura de ciorba“, se mentioneaza in Fanatik.


Cotidianul Hurriyet noteaza ca Hagi nu s-a schimbat deloc de cind s-a retras din activitatea de fotbalist. „Hagi este ca atunci cind juca. Nu sta deloc linistit pe banca tehnica. Striga, sare… Din cind in cind nu se poate abtine si il cearta si pe arbitrul de rezerva“, scrie Hurriyet.


„A meritat «cu prisosinta»“, a titrat cotidianul Turkiye, in timp ce Vatan noteaza ca Galatasaray a obtinut o victorie „ca o gluma“. Ziarul Aksam scrie ca echipa din Istanbul a obtinut cele trei puncte puse in joc „prin lozul cistigator tras de Hakan Sukur intr-un meci in care Galatasaray a jucat foarte prost“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS