22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni risca sa-si piarda vedetele

Bölöni risca sa-si piarda vedetele

Oficialii formatiei franceze Rennes negociaza in aceasta perioada prelungirea contractelor citorva jucatori importanti ai echipei antrenate de românul Ladislau Bölöni (foto). Olivier Monterrubio, Touafilou Maoulida si Olivier Sorlin se afla in ultimele luni de contract cu formatia aflata pe locul noua in Premiere Division, iar in vara vor deveni jucatori liberi.


Atacantul Monterrubio, care a venit in urma cu patru ani de la Nantes, este unul dintre principalii marcatori ai echipei de pe „Stade de la route de Lorient“, cu zece reusite in actualul sezon. „Am mai multe oferte si toate mi se par interesante, dar am promis ca prioritate va avea Rennes in cadrul negocierilor“, si-a precizat pozitia virful de 29 de ani. Mijlocasul ofensiv Olivier Sorlin a dezvaluit ca are „patru propuneri concrete de la cluburi din Premiere Division, echipa cea mai insistenta fiind Saint Etienne“, dar a adaugat ca va lua in calcul si prelungirea intelegerii cu Rennes. Desi a fost folosit mai putin in actualul campionat, fiind vehiculata la un moment dat revenirea la Metz, atacantul Touafilou Maoulida nu exclude raminerea sa in Bretania, „daca oficialii clubului ma vor in continuare“.


Doi dintre cei trei jucatori mentionati mai sus, Monterrubio si Maoulida, au marcat simbata pentru Rennes golurile victoriei impotriva lui Caen, scor 2-0, din cadrul „16-imilor“ Cupei Frantei. Intr-o alta partida, Nentes, echipa la care evolueaza Keseru si Bratu, a invins in deplasare, scor 2-0, pe Olympique Saumur, prin dubla lui Diallo (’21, ’42). Claudiu Keseru a fost folosit pina in minutul 63 de antrenorul Le Dizet, fiind inlocuit cu Glombard, in timp ce Bratu nu a fost inclus in lot.


Celelalte rezultate inregistrate simbata in Cupa Frantei: Boulogne – Blois 4-0, Albi – Angers 2-0, Lille – Lens 3-2, Metz – Sochaux 0-1, Vannes – Auxerre 0-2, Rhone-Vallee – Grenoble 1-2, Libourne St. Seurin – Monaco 2-4, Sedan – Montagnarde 4-0, Clermont Foot – Toulon 1-0, Nimes – Ajaccio 4-2 (dupa penaltiuri), Nice – Reims 3-1, Romorantin – Quevilly 0-1. Meciurile Toulouse – Lyon si PSG – Bordeaux s-au jucat aseara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS