12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPirlo are probleme cu meniscul

Pirlo are probleme cu meniscul

Amicalul pe care nationala Italiei l-a sustinut miercuri seara in compania Rusiei si pe care „azzurri“ l-au cistigat cu 2-0, a costat-o foarte mult pe campioana en-titre din Serie A. AC Milan a ramas fara cel mai important jucator al sau din linia mediana, Andrea Pirlo, internationalul italian accidentindu-se destul de serios dupa o lovitura dura primita la genunchiul drept. Pirlo nu a mai putut continua meciul, medicii temindu-se ca fotbalistul sa nu fi suferit o leziune de menisc. Jucatorul promovat de Mircea Lucescu pe vremea cind antrena Brescia a fost supus ulterior unei examinari riguroase, stabilindu-se ca exista o afectiune a meniscului. Pirlo va fi astfel nevoit sa ia o pauza de cel putin doua saptamini, lucru care constituie o grea lovitura pentru rossoneri, in disputa lor pentru suprematie cu Juventus.


Andrea Pirlo este considerat „capul limpede“ al Milanului, absenta sa din teren cunoscindu-se la Livorno, cind „diavolii“ au fost invinsi. Pierderea sa in campionat, dar mai ales pentru meciul din optimile de finala ale Ligii Campionilor cu Manchester, il pune pe Carlo Ancelotti in mare dificultate, pentru ca nici Ambrosini, nici Seedorf si nici chiar Rui Costa sau Dhorasoo nu au oferit satisfactie pe postul de coordonator.


Oficialii campioanei en-titre au acuzat staff-ul tehnic al nationalei, care l-a fortat pe Pirlo, lasindu-l in teren si in repriza secunda, cu toate ca acuzase dureri inca de la finalul primei parti a jocului. Dar nu numai accidentarea jucatorului i-a suparat pe „diavoli“ ci faptul ca fotbalistii lui Inter si Roma au fost folositi mai putin, Lippi dind impresia ca ii menajeaza.


Tehnicianul milanezilor spera insa ca revenirea lui Sevcenko, care si-a facut simtita prezenta duminica trecuta, in victoria contra lui Lazio, si cea lui Filippo Inzaghi sa mai diminueze din necazurile milanezilor. Pippo, operat pe 1 februarie la incheietura miinii drepte, din cauza unei fracturi, va fi la dispozitia lui Ancelotti peste o saptamina, dar obiectivul medicilor este aducerea atacantului la forma maxima pentru jocul din Champions League, de pe 23 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS