16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Daca stiam ca o sa joc asa de putin, nu mai veneam“

„Daca stiam ca o sa joc asa de putin, nu mai veneam“

Dupa citeva luni petrecute pe banca de rezerve a lui Inter sau in tribuna, mijlocasul olandez Edgar Davids (foto) nu a mai indurat si a decis sa vorbeasca despre momentele grele prin care trece. „Nu ma asteptam sa joc asa de putin. Daca as fi stiut, nu as mai fi venit“, a afirmat fotbalistul adus de nerazzurri de la Barcelona. Fara sa faca un caz din situatia sa si fara sa ridice prea mult tonul, Davids a incercat sa isi manifeste nemultumirea pentru faptul ca a jucat doar citeva meciuri in tricoul lui Inter. Olandezul a prins primul „11“ al lui Mancini numai de sapte ori, in cele 23 de etape scurse din Serie A. Chiar daca lucrurile stau mai bine pentru Davids in Liga Campionilor, competitie in care a evoluat in cinci din cele sase meciuri disputate de Inter, este prea putin pentru un jucator care fusese anuntat drept marea achizitie a verii.


„Ma simt bine si as dori sa joc tot timpul. Ma antrenez din greu in cursul saptaminii“, a mai spus cel supranumit „Pittbulul“ pentru determinarea pe care o arata in teren. Olandezul a precizat insa ca nu vrea sa creeze nici un fel de polemici si ca se va pregati in continuare la fel de serios. „Caut sa muncesc si sa ma antrenez cit mai serios. Oricum, gindul meu este la Inter, la obiectivele noastre, la meciul cu Roma. Cel mai important lucru este sa cistigam partida cu giallorossi. O victorie este necesara, pentru a ne pastra sperantele ca acest sezon va fi pina la urma unul reusit“, a adaugat Edgar Davids.


Antrenorul Roberto Mancini a preferat sa ii foloseasca in locul lui Davids pe Cristiano Zanetti si Cambiasso, citeodata pe postul lui jucind si turcul Emre. Desi s-a spus ca l-ar dori si Juventus, pentru mijlocasul olandez alta posibila destinatie este Chelsea Londra. Englezii ar putea solicita Interului sa-l lase pe Edgar Davids pe „Samford Bridge“ in schimbul cedarii definitive a argentinianului Veron, aflat la gruparea lui Moratti sub forma de imprumut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS