14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Tunarii“, ingenuncheati in zapada

„Tunarii“, ingenuncheati in zapada

Minerul Motru s-a impus si in cel de-al doilea amical al anului, reusind sa cistige, cu 2-0, in fata „satelitului“ Arsenal Motru. La capatul a trei reprize care au insumat 100 de minute, Amzucu, din penalti, si juniorul Ureche au adus a doua victorie pentru antrenorul Pavel Buburuz.


In prima repriza divizionarii B au evoluat in formula: Munteanu – Patru, Amzucu, I. Constantin – Caibir, Soo, A. Popescu, Patrascu, Stana – Oprea, Glisca. In repriza a doua au mai intrat Andreescu, B. Popescu, Apostol si P. Trifu. Singurii care au ramas in teren pe toata durata meciului au fost cei doi fundasi Amzucu si Ion Constantin.


Buburuz a folosit in ultimele 30 de minute ale partidei o formula de echipa cu media de virsta foarte scazuta, dorind sa-i vada la lucru pe toti tinerii. P. Trifu, O. Trifu, Minzatu, Nicoloff, Hanu si Ureche s-au dovedit superiori tinerilor „tunari“, ultimul marind diferenta pe finalul jocului. Suprafata de joc acoperita de zapada a egalat oarecum fortele din teren, tehnicianul Pavel Buburuz declarindu-se multumit de efortul depus de fotbalistii sai mai presus de rezultatul final.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS