15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGane se antreneaza cu FC Vaslui!

Gane se antreneaza cu FC Vaslui!

Luna trecuta, Comisia pentru Statutul Jucatorului a FRF a decis sa-i rezilieze acordul lui Gane cu Universitatea, fostul atacant al oltenilor devenind liber de contract, dar Jerry nu poate pleca la nici un club daca nu achita 20.000 de dolari gruparii oltene. Totodata, Gane a fost suspendat pentru zece etape, sanctiune care va intra in vigoare in momentul in care va semna cu un alt club din campionatul românesc. In strainatate, Jerry poate juca fara probleme. Gane a facut recurs, considerindu-se nedreptatit, iar luni se judeca contestatia la FRF, jucatorul fiind aparat de AFAN. Intre timp, Gane a primit din partea lui Dinel Staicu oferta de a plati clubului oltean 30.000 de dolari din cei 40.000 incasati, Universitatea urmind sa-i anuleze suspendarea, dar jucatorul nu a fost de acord.


Gane a spus: „Este o nedreptate. Am pierdut bani atunci cind am reziliat contractul cu Universitatea (in septembrie 2004 – n.r.), iar acum mi s-a propus sa restitui alti bani?! Am spus-o de nenumarate ori: Universitatea ramine echipa mea de suflet, indiferent ce se intimpla, dar in acest caz oficialii olteni nu au dreptate. Eu am semnat rezilierea contractului cu presedintele clubului Universitatea de la acea data. Cu alte cuvinte, am procedat legal, de aceea sint surprins de decizia Comisiei pentru Statutul Jucatorului. Luni, 14 februarie, se va judeca recursul meu, dar nu sint in România si voi fi aparat de AFAN“.


De duminica, Jerry Gane se afla in Italia, cu FC Vaslui! Jerry a punctat ieri: „N-am semnat cu nimeni nimic, astept solutionarea recursului meu la FRF. Ca sa nu ma pregatesc de unul singur prin Craiova, am plecat cu FC Vaslui in Italia si ma antrenez cu echipa lui Mircea Rednic. FC Vaslui participa la turneul de la Norcia. Cum v-am mai spus, am oferte din Elvetia, iar acum am primit una din China. Nu am luat nici o decizie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS