13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu Prioteasa inainte la Dubai!

Cu Prioteasa inainte la Dubai!

In perioada 15-21 ianuarie s-a desfasurat, la Dubai, un turneu international de fotbal rezervat juniorilor, competitie organizata de Al Ahly, club unde a fost antrenor Ilie Balaci. Prin demersurile sustinute facute de fostul mare fotbalist al „Craiovei Maxima“, a fost invitata si o echipa de juniori a Universitatii, formatie alcatuita din 18 jucatori nascuti in 1989 si 1990, antrenori fiind Victor Niculescu si Dandu Ustabacieff, care au facut deplasarea la Dubai. Cheltuielile de deplasare cu avionul, cazarea si masa au fost suportate in totalitate de clubul lui Balaci, Al Ahly. Oltenii n-au spart gura tirgului in capitala EUA, clasindu-se pe locul cinci din sase echipe. Clubul Sportiv de Fotbal pentru Copii si Juniori Universitatea Craiova apartine de Consiliul Judetean Dolj si este condus de un jurist.


Delegatia Universitatii a cuprins 18 juniori, cei doi antrenori (Dandu Ustabacieff, Victor Niculescu), asistentul medical (Stefan Rusu), seful Centrului de Copii si Juniori (Florin Stancu) si, surpriza, presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa. Florin Stancu a explicat: „Clubul organizator, Al Ahly, a specificat in invitatia oficiala ca delegatia trebuie sa fie alcatuita din 18 juniori si cinci persoane din staff-ul clubului sportiv. Cum v-am mai spus, noi am ajuns la Dubai datorita lui Ilie Balaci, acest mare fotbalist al României facind lobby pentru Universitatea. Domnul Ion Prioteasa a avut la Dubai o dubla calitate. In primul rind, a fost ca prieten al lui Ilie Balaci, apoi, in calitate de ordonator principal de credite al clubul nostru de fotbal, in documentare“.


Ieri, Ilie Balaci a spus: „Eu m-am implicat ca o delegatie a Universitatii Craiova sa participe la Turneul International de la Dubai si, intr-adevar, l-am invitat si pe prietenul meu, Ion Prioteasa. Totul s-a facut pe cheltuiala clubului unde eu eram atunci angajat, Al Ahly“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS