14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Avem nevoie de terenuri bune“

„Avem nevoie de terenuri bune“

Jucatorii de la Pandurii au scapat de calvarul pregatirii fizice printre nametii de la Predeal si viseaza la terenurile verzi, impecabile, din tarile calde. Pe un ger naprasnic, fotbalistii lui Sandoi au executat intocmai programul impus, multumindu-l pe tehnician. „Sint multumit de modul in care s-a pregatit fiecare jucator. A fost o perioada mai grea cu accent pe pregatirea fizica. E bine ca, exceptindu-l pe Vintilescu, la care speram sa fie o accidentare mai usoara, ceilalti jucatori nu acuza probleme medicale serioase“, a spus Sandoi, bucuros ca terenurile inghetate nu au subtiat lotul si asa decimat de suspendari pentru prima etapa a returului.


Dupa acumularile fizice urmeaza exercitiile tehnico-tactice si meciurile amicale care sa le puna in aplicare. Din pacate, la Tirgu Jiu nu este posibil asa ceva, deoarece terenurile sint in continuare impracticabile. Singura solutie ramine un cantonament in afara tarii.


Antrenorul gorjenilor este constient de necesitatea acestui stagiu de pregatire, dar totul depinde de conducerea clubului: „Cred ca am avea nevoie de terenuri bune de antrenament, pentru a lucra tehnico-tactic, si de adversari puternici, care conteaza la mentalitatea si tupeul fiecarui jucator.“ Daca sefii clubului din Tirgu Jiu nu rezolva aceasta problema, Sandoi este nevoit sa se adapteze la conditiile de iarna din localitate: „O sa regindesc programul, pentru ca nu vreau sa periclitez integritatera corporala a jucatorilor. Si asa in prima etapa nu putem trece pe foaie 18 jucatori.“


Dupa o zi de pauza, acordata dupa stagiul de la Predeal, „pandurii“ revin astazi la antrenamente si este exclusa disputatea vreunui meci amical la sfirsitul acestei saptamini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS