14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPiturca era sa ramina si fara teren

Piturca era sa ramina si fara teren

Dupa ce a efectuat primul antrenament din Cipru, luni seara, cu doar cu 11 jucatori, selectionerul Victor Piturca a fost pe punctul de a anula antrenamentul programat, ieri-dimineata, la ora 11.00, deoarece administratorii bazei „GSZ“ din Larnaca nu au vrut sa permita echipei României sa se pregateasca pe terenul pe care se va disputa amicalul cu Slovacia.


Administratorii bazei, care au interzis accesul pe teren si primei reprezentative a Slovaciei, si-au motivat decizia prin protejarea gazonului in urma precipitatiilor cazute in cursul serii de luni. In urma protestului delegatiei României, Piturca a efectuat in cele din urma un antrenament de aproximativ o ora la care presa nu a avut acces.


La sedinta de pregatire au fost prezenti si jucatorii care nu reusisera sa ajunga in timp la Larnaca. Astfel, luni seara, la ora 20.30, au ajuns Daniel Oprita, Dorinel Munteanu, Mirel Radoi si Costel Gilca, iar ieri, la ora 9.00, au sosit Bogdan Stelea, Floretin Petre, Mihaita Plesan si Daniel Pancu. Tot ieri dimineata au ajuns la Larnaca si Cosmin Moti si Adrian Cristea care au intrat imediat in programul antrenorului Nicolae Manea la echipa nationala de tineret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS