14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPapura si Stevanovici vor reveni curind

Papura si Stevanovici vor reveni curind

Accidentarea suferita de Corneliu Papura (foto) in minutul 18 al meciului cu Levski Sofia s-a dovedit a nu fi foarte grava si nu-l va tine departe de teren decit citeva zile pe jucatorul Universitatii. Dupa examinarea de ieri s-a constatat ca este vorba doar de o usoara entorsa la glezna dreapta, care necesita citeva zile de repaus, Papura urmind sa se antreneze normal incepind de saptamina viitoare.


De asemenea, sirbul Borislav Stevanovici, indisponibil pentru jocul de luni cu formatia bulgara, nu se confrunta cu o accidentare serioasa, radiografia de ieri nescotind in evidenta vreo ruptura, asa cum se credea la un moment dat. De altfel, Stevanovici a efectuat ieri-dimineata o alergare usoara sub supravegherea antrenorului secund George Bita si in curind se va putea pregati alaturi de restul coechipierilor. Un alt jucator care s-a confruntat cu probleme de la inceputul turneului din Antalya, Marius Iordache, va fi si el apt de joc saptamina viitoare.


S-a anulat amicalul cu Ulm


Universitatea nu a mai disputat meciul amical programat ieri, de la ora 15.00, deoarece echipa pe care urma sa o intilneasca, SV 1948 Ulm, din liga a treia germana, a refuzat sa mai faca deplasarea la locul de disputare a partidei invocind distanta prea mare.


Ieri-dimineata, craiovenii au avut liber, iar dupa-amiaza, de la ora 16.30, au fost convocati la un antrenament pe terenul din preajma hotelului „Arcadia“. Astazi, de la ora 15.00, Universitatea va juca un alt meci amical, impotriva formatiei coreene FC Bucheon, care a fost invinsa luni, cu 2-0, de Sportul Studentesc.


Badea, suparat pe jucatori


Dupa meciul cu Levski Sofia, antrenorul Pavel Badea a organizat o sedinta cu jucatorii, nemultumit de jocul prestat de acestia, pe care-l considera cel mai slab de cind antreneaza Universitatea, echipa sa fiind depasita net la toate capitolele de ocupanta locului secund in campionatul bulgar. Levski Sofia fusese invinsa de Steaua Bucuresti cu 2-0 intr-un meci amical disputat in urma cu o saptamina.


Universitatea Craiova a pierdut luni, scor 0-3 (0-1), meciul amical sustinut in compania formatiei Levski Sofia, in localitatea Topkapi, situata la 35 de kilometri de Belek. Pentru adversara Universitatii au marcat Jaeoba (’20), Borimirov (’58) si Ghencev (’78). Antrenorul Pavel Badea a introdus pe teren urmatoarea formula de echipa: Guso – Dobre, Daouda, Rachita, Bordeanu – Calin, Bundea, Papura, Lutu – Borbely, I. Iordache. Au mai jucat: Banica, Buhusi, Murgan, Preda, Vigariu, Stoianof si Cl. Dragan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS