14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Paduret a primit 6.000 de dolari, iar acum se face ca ploua!“

„Paduret a primit 6.000 de dolari, iar acum se face ca ploua!“

Actionarii principali ai gruparii FC Caracal sint Paul Valuta (foto), George Ilinca si Consiliul Local Caracal, iar de citeva saptamini doar doi oficiali olteni s-au implicat in rezolvarea problemelor echipei (Ilinca si Nitulescu, ultimul fiind investit ca presedinte executiv al clubului). Paul Valuta a fost plecat in Dubai, iar acum se pregateste pentru un alt voiaj…


– De ce ati parasit pe FC Caracal, refugiindu-va in Dubai? Ca sa fac o gluma, ati fugit din cauza vreunei returnari de TVA!


– Am fost intr-o mica vacanta in Dubai, am vazut acolo si meciuri ale juniorilor Universitatii, n-am parasit pe FC Caracal, asa cum insinuati. Sint, in continuare, finantator al Divizionarei B oltene, dar acum am decis ca prietenul si asociatul meu, George Ilinca, om cu o experienta deosebita in fotbal, sa se ocupe de problemele echipei. N-am fugit din cauza vreunei returnari ilegale de TVA, asa cum si altii au crezut cind au citit in ziar ca-mi fac bagajele pentru EAU. Ca sa va raspund la gluma: altii au luat sute de miliarde de lei si am fugit eu?!


– Cind ati plecat la Dubai, mi-ati spus ca Paduret ar fi ca si legitimat la FC Caracal, dar jucatorul este la FC Vaslui si nu vrea sa vina in „orasul minunilor“…


– Aveti o obsesie cu acest Paduret! Vreti sa stiti adevarul? Jucatorul a primit de la noi 6.000 de dolari, alti bani a primit si impresarul lui (Dumitru Tudor – n.r.) si alti bani i-am dat si Universitatii pentru dezlegarea lui! S-a intimplat altceva: Paduret a fost imbirligat de Mircea Rednic care, aud, are acum un fel de ura fata de Craiova. Si se razbuna pe Caracal?! Intr-un fel, eu il inteleg pe jucator, el vrea sa joace la o echipa care, dupa toate probabilitatile, va promova. Noi? Sintem pe un loc de care mie imi este rusine si nici nu inteleg ce s-a intimplat in conditiile in care eu am bagat bani multi in echipa. Dar domnul Paduret a primit, repet, 6.000 de dolari de la noi. I-a si numarat, intelegeti? De ce i-a primit si acum se face ca ploua? Cu sau fara Paduret, FC Caracal va avea o alta fata in retur. Sint foarte convins de asta, suta la mie, cum se zice! Pacat ca nu este inca apt de joc mijlocasul Dina, un fotbalist valoros de care o sa auziti numai lucruri bune.


– In afara de cei doi egipteni, ce noutati mai aveti?


– Exista unele variante de jucatori, deoarece sintem in discutii cu impresarii. N-ar fi exclus sa produc eu o surpriza… Imi fac din nou bagajele si plec pentru o perioada in tara mea natala, Iran. Nu plec din cauza TVA-ului! N-am fost de multi ani in Iran. Am vorbit cu Ilie Balaci, un antrenor care a facut o cariera impresionanta in tarile arabe, si el mi-a spus ca a avut jucatori iranieni in echipa, ca in Iran sint multi fotbalisti talentati. De ce nu iranieni la FC Caracal?


– Altceva?


– Am o nedumerire. Ati scris ca in sezonul 2003/2004 FC Craiova s-a salvat de la retrogradare si ca meritul revine antrenorilor de atunci, in frunte cu Nae Ungureanu. Corect, pe banca tehnica au fost atunci trei antrenori pe care eu ii respect: Ungureanu, Neagoe, Bita. De ce nu ati dat insa Cezarului ce-i al Cezarului? Am finantat atunci, in exclusivitate, echipa. Daca nu ma implicam cu bani multi, s-ar fi desfiintat aceasta grupare de liga a doua. Nici nu-mi vine sa spun citi bani am bagat pina acum! Criticati-ma cind fac vreo neregula, ca nu sint vreun sfint, dar de ce ati evitat sa scrieti adevarul?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS