14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea si Real il vor pe Gilardino

Chelsea si Real il vor pe Gilardino

Desi Parma nu sta prea bine in Serie A, ocupind locul 17, cu 23 de puncte (dupa 23 de etape), gruparea italiana este in centrul atentiei gratie atacantului sau Alberto Gilardino. Fotbalistul care a marcat in acest sezon 11 goluri, ultimul chiar duminica, in remiza cu Inter, 2-2, se afla pe lista de achizitii a mai multor echipe de top din Europa. Chiar daca se spune ca Gilardino este deja „amanetat“ de AC Milan, lupta pentru virful de 23 de ani se inteteste, pe fir intrind si grupari precum Chelsea si Real Madrid. Milanezii au invins pe plan intern concurenta cu Roma si Juventus, dar le va fi foarte greu sa se bata cu granzii din afara, mai ales ca jucatorul a afirmat deseori ca si-ar dori sa evolueze si in alt campionat, iar „echipe precum Chelsea si Real nu sint de refuzat“.


Londonezii sint gata sa puna pe masa 20 de milioane de euro, o suma care pentru gruparea parmegiana ar insemna enorm, avind in vederea situatia sa financiara (la inceputul sezonului Parma a fost aproape de faliment). Chelsea incearca sa-si intareasca astfel atacul, compartiment in care Mourinho se poate baza doar pe Drogba si Gudjohnsen, sirbul Kezman fiind pe lista de plecari, iar Gilardino ar putea fi solutia optima. De altfel, patronul formatiei engleze, Roman Abramovici, a afirmat ca si l-ar dori pe tinarul atacant, chiar daca rusul pusese ochii si pe bulgarul Bojinov (transferat recent de Lecce la Fiorentina), si nu crede ca va mai da gres ca in cazul Mutu (adus de la Parma pentru 18 milioane de euro).


Chelsea poate convinge Milanul sa se dea la o parte prin intermediul lui Crespo, jucator imprumutat de londonezi pe „San Siro“. Daca atacantul argentinian il va convinge pe Ancelotti ca merita sa joace la Milan si in sezonul viitor, atunci Chelsea este dispusa sa faca o reducere pentru el cu conditia ca milanezii sa renunte la Gilardino. In schimb, Real Madrid are alt plan, prin care poate elimina orice concurenta in disputa pentru atacantul Parmei. Presedintele madrilenilor, Florentino Perez, nu se gindeste sa-l cumpere pe Gilardino, ci toata societatea emiliana. In acest caz, atit Milan, cit si Chelsea va trebui sa negocieze pentru jucator direct cu Realul, care va creste substantial pretul, pentru a-si recupera din investitii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS