22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPiturca: „Vreau sa incep cu dreptul“

Piturca: „Vreau sa incep cu dreptul“

Selectionerul României, Victor Piturca, a afirmat la reunirea lotului pentru meciul amical cu Slovacia, care va avea loc miine, la ora 17.00, pe stadionul „GSZ“ din Larnaca (Cipru), ca este foarte important sa paseasca cu dreptul in noul sau mandat. „Nu ma intereseaza foarte tare rezultatul, dar nu inseamna ca nu as vrea sa cistigam. Este foarte important sa pornesc cu dreptul. Vreau sa vad potentialul unor jucatori mai vechi, care nu au mai fost convocati de multa vreme, al unor jucatori noi si, in primul rind, o imbunatatire a relatiilor de joc. As dori ca toti cei convocati sa joace macar o repriza“, a spus Piturca. Selectionerul considera ca nu trebuie sa se dea mare importanta problemei capitanului de echipa, care va fi „unul dintre jucatorii cu mare experienta.“


Selectionerul s-a suparat


„Am avut surpriza sa constat ca, desi timpul este foarte scurt, nu pot avea la dispozitie toti jucatorii. Echipele aflate in cantonament in Turcia nu si-au trimis jucatorii de ieri (duminica – n.r.), iar astazi sint probleme cu aeroportul din Istanbul, care va fi inchis pina la ora 20.00. Fotbalistii respectivi vor ajunge in Cipru in aceasta noapte sau chiar marti dimineata, deci, la primul antrenament de la Larnaca nu voi avea toti jucatorii, aceasta este supararea mea“, a comentat Piturca intirzierea unor internationali la reunirea lotului.


Tehnicianul român a spus ca nu exista fotbalisti accidentati. „In conditiile date, nu pot spune ca mi-a fost dor sa antrenez echipa nationala. Este inadmisibil sa am jucatorii pentru doua zile si de fapt nici atunci sa nu-i am. Imi facusem niste planuri, am un antrenament important luni seara. Este foarte greu in conditiile astea, dar sper sa fie mai bine la meciurile oficiale“, a adaugat Victor Piturca.


11 jucatori la reunire


La reunirea care a avut loc ieri, la Casa Fotbalului, s-au prezentat doar 11 jucatori: Valentin Badoi, Flavius Moldovan, Daniel Niculae (Rapid), Tiberiu Balan, Gigel Bucur (Sportul), Marius Popa („Poli“ Timisoara), Valentin Nastase (Bologna), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Nicolae Mitea (Ajax Amsterdam) si Adrian Ilie (FC Zürich).


Fotbalistii Bogdan Stelea, Florentin Petre (Dinamo), Mirel Radoi, Dorinel Munteanu, Daniel Oprita (Steaua), Mihaita Plesan (Universitatea Craiova), Constantin Gilca (Almeria) si Daniel Pancu (Besiktas Istanbul) sint asteptati sa ajunga direct in Cipru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS