20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel Badea: „Stevanovici este super!“

Pavel Badea: „Stevanovici este super!“

• Dinel Staicu ar vrea ca jucatorul sa dea probe • „Daca nu, se va pregati singur pina ajunge la Craiova“, a spus patronul Stiintei


Desi se afla de duminica seara in cantonamentul Universitatii din Antalya, Borislav Stevanovici nu s-a antrenat pina in prezent cu oltenii aflati sub comanda lui Badea. Informatiile despre situatia lui sint destul de confuze si controversate.


Imediat dupa ce „Bora“ a ajuns la Belek, cartierul general al alb-albastrilor, acesta le-a spus oficialilor olteni ca ar avea o datorie fata de clubul Zemun din Belgrad de 15.000 de euro si ca nu se antreneaza cu Universitatea decit dupa clarificarea tuturor problemelor contractuale. Staicu a declarat presei ca a trimis inca de marti, la Belek, cei 15.000 de euro pentru a-i fi inminati sirbului, astfel incit Stevanovici sa se achite de obligatia lui fata de clubul unde a evoluat ultima oara, Zemun, si, totodata, pentru a-l convinge sa semneze cu Universitatea.


Patronul Staicu a spus ieri ca in cazul sirbului a aparut o alta problema: „Stevanovici a devenit pretentios. Cei 15.000 de euro au ajuns la Belek, dar nu i s-au inminat jucatorului sirb deoarece el vrea si contract semnat! N-are pretentii mari, dar vrea acum, la Belek, contractul semnat. Nu accepta sa se antreneze si nici sa joace in meciurile amicale ale Universitatii. «Daca imi rup piciorul intr-un meci amical, eu ce fac atunci?», cam asa isi argumenteaza el refuzul de a se antrena si juca cu Universitatea. Ce se va intimpla acum? Nu stiu, probabil ca, daca Stevanovici isi mentine acest punct de vedere, se va pregati de unul singur pe acolo, la Belek, asa cum o face, de fapt, de cind a venit in Antalya. Eu n-am cum sa-l conving, deoarece nu sint in Turcia, iar limba lui eu nu o cunosc. Marea problema este ca nu putem sa-l vedem la jocuri! Mai discutam, mai vedem… Badea se ocupa la Belek de aceasta problema“.


Totusi, partile au cazut de acord asupra datelor din contract. Conform oficialului Universitatii, aproximativ 50.000 de euro ar fi valoarea contractului in primul an, dar mai mare in partea a doua.


Pe de alta parte, purtatorul de cuvint al Universitatii, Nicu Dolea, a spus ca are informatii de la directorul sportiv Ovidiu Costesin conform carora Stevanovici urma sa semneze aseara contractul cu Universitatea. Aceasta informatie a fost confirmata si de antrenorul Pavel Badea, care, dupa ce a urmarit mai multe casete cu Stevanovici, l-a caracterizat pe atacantul sirb intr-un singur cuvint: „Super!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS