18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovan a ramas fara echipa

Moldovan a ramas fara echipa

Tribunalul comercial din Geneva a declarat ieri, in cadrul unei audieri publice, falimentul clubului Servette Geneva, informeaza site-ul oficial al gruparii elvetiene. „Cea mai proasta veste din cei 115 ani de istorie a clubului a fost anuntata. Judecatorul Patrick Cheneux a pronuntat, in aceasta dimineata, falimentul clubului Servette“, se mentioneaza in comunicatul aparut pe site-ul clubului, la care activeaza atacantul Viorel Moldovan si antrenorul Adrian Ursea.


Judecatorul Patrick Chenaux a cerut clubului, care a cistigat de 17 ori campionatul Elvetiei, sa demonstreze ca are suficienta sustinere financiara pentru a ajunge la un acord cu creditorii in ceea ce priveste datoria de 8,33 de milioane de dolari. Servette Geneva a obtinut doua aminari in ceea ce priveste declararea falimentului, iar ultima avea ca termen limita ziua de ieri. Cu o istorie de mai mult de o suta de ani, Servette Geneva este singura echipa care nu a retrogradat niciodata din prima liga dupa 1899. Jucatorii formatiei Servette Geneva, care nu si-au mai primit salariile din octombrie 2004, au amenintat ca nu se vor mai prezenta la antrenamente si ca se vor considera liberi de orice angajament fata de club. Trei jucatori
s-au transferat deja la alte cluburi. Atacantul român Viorel Moldovan ar putea parasi gruparea elvetiana, de serviciile sale fiind interesate citeva cluburi din liga a doua franceza, precum si divizionara A Poli AEK Timisoara, care i-a facut deja o oferta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS