18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIbrahimovici, senator de drept la Juve

Ibrahimovici, senator de drept la Juve

Infringerea cu Sampdoria l-a convins pe tehnicianul lui Juventus, Fabio Capello, de un singur lucru. Bianconerii nu pot face nimic fara atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici. Ca atare, Capello a decis ca fostul jucator al lui Ajax sa nu mai fie niciodata rezerva. Ibrahimovici nu va mai intra astfel in „rotatiile“ din atacul torinez, urmind sa devina senator de drept, alaturi de Buffon, Cannavaro, Thuram, Emerson si Nedved. Asta-seara, cu Palermo, suedezul se va afla in teren din primul minut, colegul sau din ofensiva urmind sa fie ales intre Trezeguet si Del Piero.


Presa italiana l-a denumit deja pe jucator „Ibra intangibilul“. „Juventus si-a dat seama ca nu poate face mai multe fara gigantul suedez adus de la Ajax pentru 16 milioane de euro. Ca este un jucator bun nu exista nici un dubiu, iar Trapattoni s-a convins la CE din Portugalia, cind a fost «infundat» de un gol cu calciiul al lui Ibrahimovici, dar sa devina in citeva luni un titular de drept, in fata unor campioni ca Trezeguet si Del Piero putini se asteptau“, scrie mass-media din Peninsula.


„Ibrahimovici este un mare jucator, cu calitati impresionante. Stie sa tina mingea si sa traga echipa dupa el. Din punctul de vedere al formatiei, este fotbalistul care da profunzime jocului. Este foarte util, dar, totusi, chiar si el are nevoie citeodata sa fie ajutat“, a spus Capello despre noul sau star.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS