13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vulturul“ Pancu a renascut

„Vulturul“ Pancu a renascut

Mijlocasul român al echipei Besiktas, Daniel Pancu, considera ca a renascut o data cu venirea lui Riza Calimbay la conducerea tehnica a „vulturilor“. „Ma simt de parca abia acum m-as fi transferat la Besiktas. In perioada lui Del Bosque eram rezerva, dar nu m-am plins niciodata de acest lucru, deoarece am respectat deciziile antrenorului. Inainte de meciul cu Parma, din Cupa UEFA, mi se spusese ca voi juca si eram pregatit, iar faptul ca in cele din urma nu am evoluat in acea partida m-a afectat foarte mult“, a dezvaluit Pancu.


Mijlocasul român considera important faptul ca noua conducere tehnica a echipei a discutat cu el si i-a comunicat cerintele sale. „Eu vreau sa nu ii dezamagesc pe cei care au incredere in mine si sa am evolutii mai bune decit in trecut. Vreau sa cistig din nou campionatul cu aceasta echipa“, a precizat Pancu.


A inscris intr-un meci caritabil


Daniel Pancu a marcat un gol intr-un meci organizat la Istanbul pentru ajutorarea sinistratilor din Asia. Mijlocasul român a facut parte dintr-o selectionata a jucatorilor straini din campionatul Turciei, care a jucat, miercuri seara, cu o echipa alcatuita din fotbalisti turci. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 7-7.


Daniel Pancu, care a evoluat in prima repriza, a inscris in minutul 41. Din echipa jucatorilor straini, antrenata de Gheorghe Hagi si Christoph Daum, a facut parte si fundasul român Giani Kirita (Samsunspor), care a jucat in prima repriza. Celelalte sase goluri ale selectionatei strainilor au fost marcate de Alex (’33), Nobre (’38), Effa (’39, ’88), Pinto (’51) si Kratochvil (’67). Pentru echipa jucatorilor turci, antrenata de selectionerul Ersun Yanal, au inscris Serkan Aykut (‘6, ’42), Ali Ozturk (’49, ’63, ’73, ’85) si Saffet Akyuz (’76).


Meciul a facut parte din campania „Sprijin pentru omenire“ organizata de Federatia Turca de Fotbal (TFF) in scopul ajutorarii sinistratilor din Asia. Responsabilul TFF, Sekip Mosturoglu, a estimat ca in aceasta campanie au fost stirnsi 500.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS