13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReghecampf nu a fost arestat

Reghecampf nu a fost arestat

Jorg Neubauer, impresarul lui Laurentiu Reghecampf, a dezmintit ieri informatiile potrivit carora fotbalistul român al echipei Alemannia Aachen a fost arestat miercuri, timp de citeva ore, pentru implicare in scandalul de manipulare a rezultatelor unor meciuri din Germania. „Reghecampf a fost dus la sediul politiei, insa doar pentru a da o declaratie. In nici un caz nu a fost arestat“, a precizat impresarul fotbalistului.


Presa germana anuntase miercuri ca politia l-a retinut pe Reghecampf pentru a evita ca fotbalistul român sa se sustraga cercetarilor, dar jucatorul a fost repus in libertate, dupa citeva ore.


Arbitrul Robert Hoyzer, acuzat ca a influentat rezultatele mai multor meciuri de fotbal la care a fost delegat, a nominalizat printre persoanele implicate in acest caz patru arbitri, Dominik Marks, Jurgen Jansen, Felix Zwayer si Wieland Ziller, precum si noua jucatori: Thijs Waterink, Alexander Lobe, Georgi Donkow (Paderborn, liga a III-a), Tomislav Piplica (Energie Cottbus, liga a II-a), Laurentiu Reghecampf (Alemannia Aachen, liga a II-a), Steffen Karl, Markus Ahlf (Chemnitzer FC, liga a III-a), Ignjac Kresici si Torsten Bittermann (Dynamo Dresda, liga a II-a).


Apartamentul din Cottbus al lui Reghecampf a fost perchezitionat miercuri, in cadrul anchetei deschise de politie in acest caz. In cadrul acestei operatiuni au fost perchezitionate casele a 19 persoane suspectate de implicare in manipularea rezultatelor. Purtatorul de cuvint al Parchetului din Berlin, Michael Grunwald, a confirmat organizarea perchezitiilor si a precizat ca acestea au avut loc in mai multe orase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS