15.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Munca si numai... munca!“

„Munca si numai… munca!“

FC Caracal isi incheie astazi stagiul de pregatire de la Baile Govora, iar dupa doua zile de respiro oltenii isi vor continua, la Caracal, antrenamentele. Incepind de saptamina viitoare, FC Caracal are programate multe partide de verificare (vreo 12), printre care si una cu Universitatea (19 februarie, la Caracal). Primul amical este programat marti, la Caracal, cu „GP“ Craiova. L-am abordat ieri pe atacantul Alexandru Piturca pentru citeva amanunte legate de acest stagiu.


– Miine (astazi – n.r.) se incheie cantonamentul vostru de la Baile Govora. Cum apreciezi aceasta etapa de pregatire?


– A fost o etapa reusita de pregatire, adica un cantonament foarte bun din toate punctele de vedere. Si, zic eu, ne-am pregatit foarte bine. Asteptam acum returul de campionat…


– Cu alte cuvinte, toate bune. Si munca!


– Munca si numai… munca! Altceva nimic.


– Este adevarat ca in aceasta iarna tu ai avut oferta sa pleci de la FC Caracal?


– Nu va pot raspunde la aceasta intrebare. Nu vreau sa se inteleaga altceva…


– Mai am inca o intrebare la care nu te pot obliga sa-mi raspunzi: voi, jucatorii, cum ati comentat inlocuirea antrenorului Cristescu cu Ungureanu?


– Eu sint jucator, iar decizia asta apartine conducerii clubului… Nu fac nici un comentariu. Asta a fost sa fie! Mie-mi pare rau de antrenorul Silvian Cristescu…


– Rezultatele voastre au determinat unele modificari la FC Caracal


– Da… Rezultatele noastre in turul campionatului, intr-adevar, au fost sub asteptari. Nici unul dintre jucatori nu ne-am asteptat sa avem asemenea rezultate slabe. Oricum, se vor schimba multe in acest retur de campionat.


– Pe ce te bazezi, ca sa zic asa?


– Pe experienta turului de campionat!


– Aveti vreo patru noutati in lot, din care doi sint egipteni. Ce zici?


– Nu pot zice nimic acum. Egiptenii, de exemplu, au ajuns doar de citeva zile la pregatirile nostre de la Govora si doar au alergat alaturi de noi. N-am disputat nici un meci amical, n-am nici o parere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS