14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Distanta fata de Barca nu reprezinta mare lucru“

„Distanta fata de Barca nu reprezinta mare lucru“

Mijlocasul portughez sustine ca nu va mai juca la alta echipa din Spania


Cel mai bun fotbalist portughez al ultimului deceniu, Luis Figo, sustine ca s-a atasat foarte mult de Real Madrid in perioada petrecuta in Spania si doreste sa cistige cu aceasta grupare mai multe trofee decit a facut-o cu rivala FC Barcelona. „Am cistigat sapte trofee cu Barcelona si tot atitea cu Real si sper sa rup acest echilibru cit mai curind. Dupa cinci ani petrecuti la Real, ma simt cu adevarat madrilen si in cazul in care raportul meu cu clubul va fi intrerupt, ii asigur pe suporteri ca nu voi mai juca la alta echipa din Spania“, a spus Figo.


„Plecarea mea depinde si de familie, si, daca nu as fi fost casatorit, ar fi fost altfel. Sotia si fiicele mele sint atasate de Madrid si ma gindesc mai intii la ele decit la mine, dar asta nu inseamna ca nu voi juca in alta parte daca va fi cazul“, a mai afirmat jucatorul, de 32 de ani, care a fost achizitionat de Real in anul 2000, dupa ce evoluase timp de cinci ani la FC Barcelona.


Fotbalistul portughez a precizat insa ca isi doreste foarte mult sa cucereasca Liga Campionilor, dar si un nou titlu de campion al Spaniei, chiar daca in prezent Realul este la sapte puncte in spatele Barcelonei. „In campionat, din experienta pe care o am, sapte puncte nu reprezinta mare lucru. Barca trebuie sa vina la Madrid, si are, la fel ca si noi, multe deplasari dificile. Iar esecurile pot aparea cind te astepti mai putin“, a mentionat Figo, care s-a simtit si prejudiciat de arbitri: „In acest sezon, mai mult ca niciodata, am fost defavorizati si de arbitraj, dar nu cred ca a fost cu intentie. Iar cind un arbitru greseste impotriva lui Real Madrid repercusiunile sint duble. Cind te ajuta este bine, dar cind te prejudiciaza iti trec multe lucruri prin cap“.


Dupa ce isi va incheia contractul cu actuala sa echipa, Luis Figo a precizat ca doreste sa evolueze in campionatul englez. „Daca va trebui sa parasesc Real Madrid, mi-as dori mult sa joc in Anglia. Acolo exista un respect deosebit pentru profesionisti si pentru prestigiul campionatului“, a completat portughezul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS