17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu se judeca si cu Porumboiu

Staicu se judeca si cu Porumboiu

Comisia de Disciplina a FRF ar fi trebuit sa judece ieri reclamatia facuta de Universitatea impotriva lui Adrian Porumboiu. Cornel Volintiru, secretarul general al clubului din Banie, a spus: „Urmare a faptului ca patronul celor de la FC Vaslui, domnul Adrian Porumboiu, a denigrat in presa clubul Universitatea si, mai ales, pe patronul clubului, domnul Dinel Staicu, FC Universitatea a facut o plingere la FRF, adresata Comisiei de Disciplina. Am solicitat sa se ia masuri impotriva lui Adrian Porumboiu. Nu s-a judecat acest caz, deoarece domnul Porumboiu nu s-a prezentat astazi (ieri – n.r.) in fata Comisiei, motivindu-si absenta prin faptul ca vremea nefavorabila nu i-a permis deplasarea de la Vaslui la Bucuresti.“


Declaratiile lui Porumboiu la adresa lui Staicu au fost in legatura cu cazul jucatorului Frunza. Finantatorul Universitatii a spus ca ar fi achitat patronului de la Vaslui ultima rata pentru transferul lui Frunza, direct firmei lui Porumboiu, Comcereal Vaslui, iar acesta nu a recunoscut, acuzindu-l pe Staicu de practici militienesti etc. Staicu l-a actionat in judecata pe Porumboiu pentru recuparea banilor trimisi in contul Comcereal Vaslui (50.000 de dolari).


Acest caz se va judeca luni, 7 februarie. „Universitatea doreste sa-si recupereze cei 50.000 de dolari, iar Porumboiu sa-si ia jucatorul inapoi“, a punctat Volintiru. De altfel, Sorin Frunza este la Vaslui inca de anul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS