10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-a facut baiat cuminte

S-a facut baiat cuminte

In momentul in care a devenit in mod oficial jucatorul lui Juventus (transferul sau in rindul bianconerilor a fost inregistrat la Liga Italiana in ultima zi de mercato – 31 ianuarie), „Briliantul“ a tinut inca o data sa precizeze ca a invatat din greseli, ca s-a schimbat si s-a facut baiat cuminte.


„Juventus este una dintre cele mai tari echipe din lume si, sincer, nu ma asteptam sa revin asa repede la un asemenea nivel, iar pentru acest lucru multumesc clubului, antrenorului si impresarilor mei. Acum am la dispozitie trei luni in care ma voi antrena cu noii mei colegi si sint gata sa ma pun la dispozitia echipei“, au fost primele cuvinte ale lui Mutu in calitate de juventin.


Internationalul român a adaugat: „M-am maturizat mult si am invatat din aceasta experienta ca pentru a juca la un nivel inalt e nevoie de o viata profesionista, iar daca ai o familie, trebuie sa fii alaturi de ea. Capello este un invingator si sint fericit sa fac parte dintr-o echipa care doreste sa cistige totul. Sper ca in ultimele doua etape de campionat (n.r. – in care Mutu va avea drept de joc) sa ajut si eu la cistigarea titlului si, poate, de ce nu, chiar a Ligii Campionilor.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS