Acasă Sport Slabe sperante

Slabe sperante

-

Revenit in România dupa ce a fost demis de la Al Ahly (Emiratele Arabe Unite), Ilie Balaci s-a indreptat, ca de obicei, spre Banie. „Cum am regasit Craiova? Din pacate, pe ultimul loc! Echipa care poarta numele de Universitatea este pe ultimul loc, nu si orasul… Am ajuns vineri, saptamina trecuta, in Craiova, dar luni am parasit zapezile din capitala Olteniei. De astazi (ieri – n.r.), sint intre alte zapezi, cele de la Poiana Brasov. A fost frumos in Craiova, este frumos si aici. Nu pot sa stau mult, miine (astazi – n.r.) ma duc la Bucuresti, apoi revin in Craiova“, a spus ieri Ilie Balaci.


Liderul „Craiovei Maxima“ a explicat ca oficialii de la Al Ahly l-au demis din functia de antrenor principal, numindu-l director tehnic. Balaci a punctat: „Nemultumiti probabil de rezultate, patronii de la Al Ahly mi-au schimat locul de munca, numindu-ma director tehnic, dar tocmai cind eu intrasem cu echipa in lupta pentru titlu, cu extraordinar de mari sanse! N-am acceptat functia de director tehnic si iata-ma acasa. Qatar? Deocamdata nu ne intelegem, mai astept“.


Chestionat despre juniorii Universitatii (cei nascuti in 1989 si 1990) care au participat, la invitatia sa, la turneul international din Dubai, Ilie Balaci a fost destul de rezervat: „N-as vrea sa supar pe nimeni, mai ales ca ei, copiii de la Universitatea care au fost la turneul din Dubai, nu au nici un fel de vina. Este insa greu de crezut ca poate sa ajunga cineva mai rasarit…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

Legea referitoare la reducerea numărului de ore în învăţământ, promulgată de Iohannis

Numărul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru ale învățământului primar, gimnazial și liceal se va reduce. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, Legea...

Foc de artificii cu măsuri sporite de siguranţă

Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Olt vor efectua, în perioada 18 noiembrie 2019 – 6 ianuarie 2020, acţiuni şi controale,...