Acasă Sport Futsal, Divizia A

Futsal, Divizia A

-

In runda a 20-a a primei divizii de fotbal in sala, MB Pandurii Tirgu Jiu a cistigat cu 2-1 partida de pe teren propriu cu Eurolines Bucuresti, prin dubla lui Dumitru, din repriza a doua, dupa ce, la pauza, bucurestenii au intrat in avantaj. Meciul a fost dominat de greselile grosolane de arbitraj ale cuplului Captan – Blamos, din Galati, care au incins spiritele atit in teren, cit si in tribuna, dar si de paradele extraordinare ale portarilor Golea si Nita. MB Pandurii au obtinut astfel prima victorie dupa o pauza de zece etape, ultimul succes fiind consemnat in runda a zecea, 5-3 cu Fudsal Venus Timisoara, la Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.