11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoi egipteni in probe la Govora

Doi egipteni in probe la Govora

Divizionara B din Caracal isi continua pregatirile la Baile Govora, iar in ultima zi a stagiului, vineri, in functie de starea terenului de joc, este posibil ca oltenii sa dispute si o partida de verificare, cu Oltchim, la Rimnicu Vilcea. De luni, 7 februarie, pregatirile echipei vor continua la Caracal.


La antrenamentele de ieri au participat si doi jucatori din Egipt, ajunsi marti in cantonamentul oltenilor de la Baile Govora: Mohamed Sika (21 ani, mijlocas la inchidere) si Mohamed Ezz (mijlocas stinga). Acesta din urma a fost luna trecuta in probe si la Universitatea, dar antrenorul Badea nu l-a retinut in lotul alb-albastrilor. Toti cei patru jucatori noi aflati acum in probe la FC Caracal – cei doi egipteni, plus Hirsu si Pasare – vor putea sa-l convinga pe antrenorul Ungureanu in aceasta luna, deoarece FC Caracal si-a programat destul de multe partide de verificare, vreo 12.


„O sa-l avem la FC Caracal si pe Paduret. Chiar daca el se afla acum in pregatiri cu FC Vaslui, dezlegarea lui de la Universitatea se afla la finantatorul George Ilinca. Cu alte cuvinte, Paduret n-are incotro, trebuie sa se prezinte la FC Caracal“, a punctat Jean Nitulescu, presedintele gruparii oltene. Cei doi jucatori români aflati in probe, Hirsu si Pasare, nu au inca rezolvate problemele legate de un eventual transfer la Caracal, dar demersurile vor fi efectuate dupa ce antrenorul Ungureanu se va decide asupra lotului pentru retur.


Mijlocasul Dantes, aflat sub contract cu FC Caracal, a parasit echipa, el aflindu-se acum in pregatiri cu o divizionara C din Bucuresti, dar nu are acordul clubului oltean. Jean Nitulescu a spus ieri: „Dantes a invocat unele probleme de sanatate ale tatalui, domiciliat in Bucuresti, motiv pentru care jucatorul a plecat in Capitala. Urmeaza ca problema lui sa fie analizata in Consiliul de Administratie.“


FC Caracal si-a stabilit deja si citeva meciuri amicale cu: „GP“ (Craiova, pe 8 februarie), CSM Vilcea (Rimnicu Vilcea, 10 februarie, si Caracal, 12 februarie), Minerul Motru (Motru, 15 februarie, si Caracal, 22 februarie), Minerul Mehedinti (Caracal, 17 februarie), Universitatea Craiova (Caracal, 19 februarie). Mai sint tratative si pentru alte partide de verificare, cu FC Arges, Universitatea II, Armata Craiova, Chimia-Petrom Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS