22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu e vina mea ca Belu a demisionat“

„Nu e vina mea ca Belu a demisionat“

Fosta gimnasta Oana Petrovschi, aflata in proces cu antrenorii lotului national de gimnastica, a spus ca regreta decizia tehnicianului Octavian Belu de a demisiona, dar nu crede ca ea ar avea vreo vina in aceasta hotarire. Petrovschi crede ca este posibil ca la baza deciziei anuntate de Octavian Belu de a demisiona sa stea si procesul pe care ea l-a intentat tehnicienilor lotului national.


Oana Petrovschi i-a acuzat pe Belu si Bitang, in solidar cu Federatia Româna de Gimnastica, de rele tratamente si tratamente inumane pe care ar fi fost nevoita sa le suporte in perioada antrenamentelor. Oana Petrovschi i-a chemat pe cei doi antrenori in judecata si le-a cerut aproximativ 1,5 miliarde de lei, in solidar cu Federatia Româna de Gimnastica, suma reprezentind daune morale in urma afectiunilor grave pe care ea le-ar fi dobindit la coloana vertebrala.


„Nu voiam sa se ajunga aici, dar este decizia dinsilor. Imi pare rau, nu am nimic personal cu antrenorul Belu, caruia i-am recunoscut totdeauna meritele. Eu
n-am dorit altceva decit sa spun adevarul si sa se faca dreptate“, a spus Petrovschi.


Fosta gimnasta a mai afirmat ca atit ea, cit si avocata care o reprezinta in procesul de la Tribunalul Bucuresti, au fost socate de rapiditatea cu care antrenorul Belu a recunoscut acuzatiile ca a primit bani. „Ne asteptam la un proces indelungat, iar cind am aflat ca antrenorul Belu a recunoscut ca a luat bani de la mine, nu-mi venea sa cred. Oricum, nu voi continua la Parchet sau in alte instante. Cred ca s-a facut dreptate“, a spus fosta gimnasta.


Petrovschi a mai afirmat ca echipa României va merge inainte si fara antrenorul Belu. „Chiar daca e posibil sa nu mai fie aceleasi rezultate cu care ne-am obisnuit, mi-as dori ca echipa nationala sa fie condusa de antrenori carora sa le pese cu adevarat de sportive. Prefer sa nu dau nume de antrenori care ar putea ajunge la Deva, dar, deocamdata, eu zic ca decizia antrenorului Belu nu e definitiva. Nici nu ma incinta, nici nu sint trista. Doar ca nu ma simt vinovata. Nu voi mai fi niciodata cum am fost, dar macar a iesit adevarul la iveala si simt ca nu am facut totul degeaba“, a adaugat fosta sportiva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS