10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHewitt a cerut-o in casatorie pe prietena sa

Hewitt a cerut-o in casatorie pe prietena sa

Lleyton Hewitt a cerut-o in casatorie pe actrita australiana Bec Cartwright, dupa ce a fost invins, in finala turneului Australian Open, de rusul Marat Safin, au anuntat agentii celor doi. Bec Cartwright, in virsta de 21 de ani, este o vedeta a serialului de televiziune „Home and Away“ (Acasa si in deplasare).


„Lleyton si Bec s-au intilnit pentru prima data in urma cu cinci ani, in timpul unei actiuni in scopuri caritabile organizata de fundatia Starlight, iar relatia lor s-a aprins din nou anul trecut“, se mentioneaza intr-un comunicat al agentilor celor doi. Cererea in casatorie a sportivului vine la trei luni dupa despartirea acestuia, dupa o relatie de cinci ani, de jucatoarea de tenis belgiana Kim Clijsters, cu care urma sa se casatoreasca.


Intrebat ce a facut in ziua dinaintea meciului cu Safin, Hewitt a raspuns: „Oricum, nu m-am uitat la finala feminina, pentru ca nu-mi mai place tenisul feminin“, de unde jurnalistii de la Antipozi au tras concluzia ca despartirea de Clijsters a fost una cu nabadai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS