Acasă Sport Hewitt a cerut-o in casatorie pe prietena sa

Hewitt a cerut-o in casatorie pe prietena sa

-

Lleyton Hewitt a cerut-o in casatorie pe actrita australiana Bec Cartwright, dupa ce a fost invins, in finala turneului Australian Open, de rusul Marat Safin, au anuntat agentii celor doi. Bec Cartwright, in virsta de 21 de ani, este o vedeta a serialului de televiziune „Home and Away“ (Acasa si in deplasare).


„Lleyton si Bec s-au intilnit pentru prima data in urma cu cinci ani, in timpul unei actiuni in scopuri caritabile organizata de fundatia Starlight, iar relatia lor s-a aprins din nou anul trecut“, se mentioneaza intr-un comunicat al agentilor celor doi. Cererea in casatorie a sportivului vine la trei luni dupa despartirea acestuia, dupa o relatie de cinci ani, de jucatoarea de tenis belgiana Kim Clijsters, cu care urma sa se casatoreasca.


Intrebat ce a facut in ziua dinaintea meciului cu Safin, Hewitt a raspuns: „Oricum, nu m-am uitat la finala feminina, pentru ca nu-mi mai place tenisul feminin“, de unde jurnalistii de la Antipozi au tras concluzia ca despartirea de Clijsters a fost una cu nabadai.

ȘTIRI VIDEO GdS

UBISOFT Craiova Day la Universitate

Departamentele de Informatică şi Fizică din cadrul Facultății de Științe (UCV) împreună cu compania UBISOFT Craiova organizează întâlnirea Open4Tech – UBISOFT Craiova...

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Oltenia

Administraţia Naţională de Meteorlogie a transmis estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 18 noiembrie - 1 decembrie, pentru Oltenia...