Acasă Sport Tecau si Perianu, in finale

Tecau si Perianu, in finale

-

Românii Anda Perianu si Horia Tecau s-au calificat in finalele turneelor futures de tenis din Florida (SUA), cu premii de 10.000 de dolari fiecare.


In turneul de la Clearwater, in sferturi de finala, Anda Perianu a invins-o pe canadianca Beier Ko, cap de serie nr. 6, cu 6-2, 6-1, iar in semifinale a trecut de o americanca, Anne Mall, favorita numarul patru, prin abandonul acesteia la scorul de 6-4, 3-0. In finala, Perianu o va intilni pe Ahsha Rolle (SUA, nr. 8).


La Key Biscayne, in sferturile de finala, Horia Tecau l-a depasit pe sud-africanul Fritz Wolmarans, cu 7-5, 6-1, pentru ca in semifinale sa-l invinga pe canadianul Rob Steckley, cu 6-4, 6-4. In finala, Tecau il va avea ca adversar pe ghanezul Henry Adjei-Darko.


In sferturile de finala ale challenger-ului feminin de 50.000 de dolari de la Waikoloa (Hawaii), americanca Carly Gullickson a dispus de Edina Gallovits, favorita numarul trei, cu 7-5, 6-1. Românii au pierdut si in Austria, la turneul futures de la Anif (10.000 de dolari). In sferturi, la simplu, cehul Jaroslav Pospisil, cap de serie numarul trei, a trecut de Victor Crivoi in trei seturi, cu 6-1, 6-7 (9), 7-6 (6), iar la dublu, perechea Markus Krenn / Wolfgang Schranz (Austria) a cistigat in fata cuplului Victor Crivoi / Adrian Ungur, cu 7-6 (5), 6-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultație medicală...

Bancul zilei

Tu, nevastă, este adevărat că ai avut mai mulţi bărbați înainte să te măriţi cu mine?Măi, omule, aseară ți-a plăcut?Mi-a plăcut!Dar alaltăseară...