17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Rosu’“ pune accent pe pregatirea fizica

„Rosu’“ pune accent pe pregatirea fizica

Jucatorii divizionarei B FC Caracal au parte de un program incarcat de pregatire in cantonamentul efectuat la Govora. In cele sapte zile de cind se afla in statiunea vilceana, tehnicianul Nae Ungureanu a cam scos „untul“ din elevii sai, acestia avind parte si de cite trei antrenamente zilnice. Deocamdata, caracalenii nu s-au intilnit cu mingea, „Rosu“ punind accentul doar pe pregatirea fizica, desfasurata intr-un cadru hibernal.


Locul ocupat de olteni la finalul turului, 13, cu 13 puncte si -11 la „adevar“ nu este considerat de conducere unul cu ghinion, aceasta fiind convinsa ca echipa isi va reveni in partea a doua a campionatului, chiar daca in dreptul caracalenilor mai este trecuta inca o data fatidica cifra 13, la golurile marcate.


Pina in prezent, in lotul lui FC Caracal nu a mai aparut nici un nume nou in afara celor cu care s-a plecat in cantonament, dar oficialii divizionarei B mai au in plan citeva achitizii pina la debutul returului (5 martie). Pregatirile oltenilor decurg foarte bine, jucatorii neacuzind probleme medicale. Chinurile elevilor lui Ungureanu vor lua sfirsit pe 4 februarie, cind se va pune punct perioadei centralizate de pregatire cu un prim joc de verificare, adversara caracalenilor urmind sa fie divizionara C vilceana Oltchim.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS