19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSabau si Moraru joaca in Chile

Sabau si Moraru joaca in Chile

Doi tenismeni români sint pe tabloul principal al challangerului de la Santiago de Chile, turneu care se desfasoara pe zgura si este dotat cu premii de 25.000 de dolari. In primul tur, Gabriel Moraru il va intilni pe costaricanul Juan Antonio Marin, cel care l-a eliminat, saptamina trecuta, la La Serena, pe Razvan Sabau. Acesta din urma va avea o misiune dificila la debutul in turneul de la Santiago, urmind sa joace impotriva favoritului secund, Albert Montanes.


Intr-un alt turneu de tip challanger, care se joaca pe o suprafata rapida, taraflex, la Heillbron (Germania), si are un fond de premii de 100.000 de dolari, românului Victor Hanescu, cotat al treilea cap de serie, i-a fost harazita in prima runda o disputa cu reprezentantul gazdelor, Bjorn Phau. Daca va trece de acesta, Hanescu va da in turul doi peste un alt neamt, Philipp Petzschner, beneficiarul unui wild-card, care l-a invins in faza inaugurala pe elvetianul Marc Rosset.


Cei doi jucatori români inscrisi la turneul din circuitul ITF futures, la Cala Ratjada (Insula Mallorca, Spania), premiat cu 10.000 de dolari, Adrian Cruciat si Adrian Gavrila, au fost eliminati inca din primul tur. Astfel, Cruciat a pierdut in fata spaniolului Ignasi Villacamparo, scor 6-2, 3-6, 2-6, in timp ce Gavrila a cedat in meciul cu un alt localnic, Hector Ruiz Cadenas, scor 3-6, 4-6.


La un alt turneu futures, programat in localitatea portugheza Porto Santo, cu premii in valoare de 25.000 de dolari, românul Robert Hodel il va intilni pe rusul Alexei Gavrilov, venit din calificari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS