11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nici un jucator nu este persecutat!“

„Nici un jucator nu este persecutat!“

Antrenorul Emil Sandoi si fotbalistul Florin Popete au sacrificat antrenamentul de luni pentru a lamuri acuzele aduse de jucator tehnicianului intr-un interviu acordat unui ziar local. „Discutia“ s-a purtat pe un ton foarte ridicat de ambele parti in vestiarul antrenorilor si a durat mai mult de o ora. Popete il acuza pe Sandoi ca l-a persecutat, tinindu-l rezerva din cauza conflictului antrenorului cu tatal sau, responsabil cu delegatiile oficiale la Pandurii.


„Cum se face ca imediat ce s-a acutizat conflictul, eu am fost trecut rezerva? Nu vreau sa se faca diferite legaturi intre mine, fotbalistul Florin Popete, si conflictele pe care le-a avut tatal meu cu Emil Sandoi“, a spus Popete.


Tehnicianul i-a replicat ca toti jucatorii au sanse la Pandurii, indiferent de nume, dar nu este normal ca nemultumitii sa-si critice antrenorul in presa. „S-a vazut pina in prezent ca noi nu am criticat jucatorii in presa, deci e o atitudine pe care am avut-o fata de jucatori de un an jumatate incoace de cind sintem impreuna. Nu am fost de acord cu el si chiar am avut o discutie, pentru ca la aceasta echipa nici un jucator nu este persecutat. Din punctul nostru de vedere, al conducerii tehnice, toti jucatorii sint ajutati in mod egal ca sa dea un randament cit mai bun atunci cind intra sa joace“, a afirmat Sandoi dupa „sedinta“ cu Popete.


Jocul slab al lui Popete din meciul de la Sibiu a fost sanctionat de antrenor, care i-a dat o sansa si rezervei Bertea. Acesta a profitat si a terminat titular turul campionatului, multumindu-l pe antrenor spre indignarea titularului de pina atunci.


Sandoi l-ar vrea pe Buia


Antrenorul Emil Sandoi a declarat ca si l-ar dori in lot pe Buia, fotbalistul lui „Poli“ AEK Timisoara, care nu mai intra in vederile noului tehnician Cosmin Olaroiu. „E un jucator pe care il cunosc, am jucat cu el in echipa si mi l-as dori in lot“, a afirmat Sandoi. Tehnicianul gorjenilor l-a contactat telefonic pe Buia si i-a facut oferta sa vina la Pandurii.


Echipa Pandurii va sustine in aceasta saptamina doua partide de verificare, ambele gazduite de terenul din Novaci. Prima intilnire are loc joi, de la ora 15.00, cu divizionara C Arsenal Motru, iar imediat dupa joc fotbalistii lui Sandoi vor urca in statiunea gorjeana Rinca pentru inceperea pregatirii centralizate. Duminica, 30 ianuarie, Echipa Pandurii Tirgu Jiu va juca tot la Novaci, de la ora 11.00, cu o alta divizionara C, Armata Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS