17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„De la vara se vor schimba multe la GP“

„De la vara se vor schimba multe la GP“

– Ce noutati mai vin dinspre firma „Popescu&Becali“ spre Universitatea?


– Nu mai stiu nimic.


– Chihaia, Baltoi?


– Cred ca am fost clar, nu cunosc. De ce nu-l sunati pe domnul Staicu? Ar fi in masura, ca patron, sa vorbeasca despre eventualele noutati. De ce ma tot sunati pe mine?


– Intelesesem ca a tratat cu firma pe care o reprezentati si ca v-ati intilnit…


– Am tratat, intr-adevar, cu domnul Staicu, dar alte probleme. Tot legate de Universitatea, despre jucatorii deja transferati, Claudiu Dragan si Valeriu Bordeanu.


– Ati fost la Scoala de fotbal „GP“ si ati decis citeva masuri, unele contestate…


– Am mai vorbit despre acest subiect, v-am explicat ca scoala mea privata trece printr-un proces de reorganizare. Si ca sa ne intelegem, eu decid totul acolo. Iar de la vara se vor schimba multe lucruri la „GP“.


– Ati demis doi antrenori, ati facut si alte rotatii. Motive?


– Eu le-am multumit celor doi antrenori, Toma si Voica, pentru tot ce au facut pentru scoala. Ei sint doi antrenori buni, dar, repet, am decis o restructurare. Atit, nimic mai mult. Tot eu am stabilit cine sa plece. In plus, pentru o revigorare a echipei de Divizia C „GP“, am hotarit ca Adrian Popescu sa preia conducerea tehnica, in locul antrenorului Nelu Petrisor, aceasta din urma preluind o formatie de juniori. Cum spuneam, am considerat ca asa este bine.


– La un post de radio au fost difuzate opiniile unor jucatori de la divizionara C „GP“ care, printre altele, spuneau ca nu si-au primit salariile…


– Ca sa ascult si sa comentez declaratiile unui pusti care de aproape o luna si jumatate n-a mai trecut pe la antrenamente, credeti-ma ca am ajuns prea departe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS