22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa joc in Spania!“

„Vreau sa joc in Spania!“

Mijlocasul echipei Besiktas, Daniel Pancu, a afirmat ca a refuzat o oferta de la formatia lui Mircea Lucescu, Sahtior Donetk.


„Sahtior Donetk mi-a facut o oferta pe care am refuzat-o, deoarece ultimul loc in care voi juca, dupa Besiktas, va fi Spania. Fiecare jucator are un vis, iar al meu este campionatul Spaniei“, a spus Pancu. Jucatorul român a adaugat ca nu va evolua in Turcia la alta echipa in afara de Besiktas.


Pancu a mai spus ca nu poate face o comparatie intre fostul si actualul sau antrenor, Mircea Lucescu, respectiv Vicente del Bosque. „Cred ca amindoi sint filozofi. Eu am venit la Besiktas cu Lucescu si imi pare bine ca am facut acest pas. De la inceputul acestui sezon, ghinionul nu mi-a dat pace deloc. Am ramas departe de terenul de joc din cauza unor dureri in zona abdominala, insa problemele nu ma fac sa renunt. Del Bosque este o persoana incredibila. Mi-as fi dorit foarte mult sa colaborez cu el in Spania, insa sansa a facut ca noi sa ne intilnim la Besiktas“, a precizat Pancu.


Daniel Pancu considera ca Besiktas a ratat cistigarea mai multor puncte in campionat si calificarea in faza urmatoare a Cupei UEFA deoarece si-a subestimat unii adversari. „Am plins dupa meciul cu Ankaraspor (disputat la Istanbul, in etapa a 7-a a campionatului Turciei, scor 2-3 – n.r.) pentru ca am pierdut o partida in care ne asteptam sa invingem la o diferenta mare de goluri“, a adaugat Pancu.


Internationalul român a sustinut ca „vulturii“ nu trebuie sa mai cumpere alti jucatori straini in lot. „«Stranierii» nostri sint foarte valorosi. Sint convins ca vom cistiga Cupa Turciei, dar ne vom incerca norocul si in campionat“, a dezvaluit Pancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS