12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOvidiu Petre a fost titular la Galatasaray

Ovidiu Petre a fost titular la Galatasaray

Turcia. Formatia antrenata de Gica Hagi, Galatasaray, s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Turciei dupa ce a invins simbata, la Kocaeli, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Bursaspor, in optimile competitiei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Hakan Sukur, in minutul 16. Mijlocasul Ovidiu Petre (Galatasaray) si fundasul Iulian Miu (Bursaspor) au evoluat pe toata durata meciului. Miu a fost sanctionat cu un cartonas galben in minutul 85. Mijlocasul Cornel Frasineanu (Bursaspor) nu a jucat, fiind accidentat.


Belgia. Fostul mijlocas al Universitatii Craiova, Marius Mitu, a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa sa, Lierse, a cistigat-o simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, in fata formatiei Westerlo. Acest meci a contat pentru etapa a 19-a a campionatului Belgiei.


Grecia. Mijlocasul Stelian Carabas a jucat pina in minutul 83 al meciului pe care formatia sa, Xanthi Skoda, l-a pierdut, simbata, in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata echipei Aris Salonic. Partida s-a jucat in cadrul etapei a 16-a a campionatului Greciei.


Germania. In runda a 18-a a ligii secunde germane, jucatorul Catalin Racanel a fost titular la Eintracht Trier, in partida terminata la egalitate, scor 2-2, pe teren propriu, in fata formatiei Oberhausen. Racanel a fost inlocuit la pauza de Labak. La Oberhausen, fundasul Marius Baciu nu a evoluat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS