8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Diavolii“ trag de accidentarea lui Van Nistelrooy

„Diavolii“ trag de accidentarea lui Van Nistelrooy

Ruud Van Nistelrooy, atacantul lui Manchester United, incearca sa scurteze perioada de recuperare pentru a reveni cit mai repede pe teren. Olandezul, care sufera de tendinita de circa doua luni, sustine un program de recuperare fizioterapeutica la Eindhoven si a inceput deja sa alerge. Van Nistelrooy spera sa fie recuperat in totalitate pina la partida pe care „diavolii“ lui Alex Ferguson o vor sustine pe 23 februarie, cu AC Milan, in optimile de finala ale Ligii Campionilor.


Optimist in privinta recuperarii virfului sau de lance s-a aratat si tehnicianul lui Manchester. „Am vorbit cu Ruud si mi-a spus ca nu mai simte dureri. Obietivul nostru este sa il recuperam pina la meciul cu Milan“, a afirmat Ferguson.


Medicii gruparii engleze anuntasera initial ca Ruud Van Nistelrooy va reveni, cel mai probabil, pe teren la sfirsitul lunii martie, caz in care era posibil ca atacantul sa rateze meciul România -Olanda, programat pe 26 martie, la Bucuresti, in preliminariile CM. Cum insa Van Nistelrooy a accelerat ritmul de recuperare, este foarte posibil ca acesta sa fie apt de joc in ziua meciului cu tricolorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS