18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii participa la „Arcadia Belek Cup“

Alb-albastrii participa la „Arcadia Belek Cup“

Ieri s-a incheiat cea de-a doua etapa a pregatirilor Universitatii, cantonamentul montan de la Predeal. Astazi este liber, iar pina simbata, cind oltenii vor pleca cu avionul intr-un turneu in Turcia, vor fi continuate antrenamentele in Banie.


Aceasta saptamina este importanta pentru Stiinta, deoarece patronul Staicu a promis ca va rezolva, la Bucuresti, ultimele achizitii, iar Badea trebuie sa definitiveze lotul pentru turneul din Turcia (29 ianuarie – 13 februarie). Anuntata sosire a doi jucatori brazilieni s-a aminat pentru la mijlocul acestei saptamini, iar dupa toate probabilitatile acestia nu vor face deplasarea in Turcia, deoarece nu au viza. In Antalya, Universitatea are deja stabilite multe meciuri de verificare, iar firma care s-a ocupat de acest stagiu, „Fotball Organizator“, mai cauta echipe pentru Stiinta.


In perioada 30 ianuarie – 5 februarie, oltenii participa la „Arcadia Belek Cup“, iar in zilele in care nu sint programati in aceasta competitie traditionala in Antalya si dupa incheierea ei, Universitatea va sustine alte partide de verificare. Programul este incarcat, dar organizatorul turneului Universitatii a spus ca aceasta a fost dorinta antrenorul Badea. Pentru aceste intilniri, Badea a afirmat ca va deplasa 22 de jucatori.


In grupa A a turneului „Arcadia Belek Cup“, oltenii se vor confrunta cu Irtis din Kazahtan (30 ianuarie, ora 18.00) si cu Slavia Praga (3 februarie, ora 18.00). Daca Universitatea se va clasa pe primele doua locuri ale grupei A, atunci va juca pe 5 februarie cu invingatoarele din cealalta grupa a turneului (pentru locurile 3-4 si 1-2). In grupa B au confirmat participarea, pina in prezent, doua formatii: Locomotiv Plovdiv si VfB Stuttgart, a treia echipa urmind a fi desemnata in zilele urmatoare (din Ungaria, Kazahtan sau din China).


Celelalte meciuri amicale ale Stiintei sint cu: WIT Georgia (1 februarie), Hamburger II (2 februarie), Levski Sofia (7 februarie), Svv Ulm (8 februarie), Bucheon din Coreea de Sud (9 februarie), Naftex din Bulgaria (12 februarie). Oranizatorul turneului, Radu Matasareanu, a spus ca mai are citeva variante pentru inca una sau doua intilniri, cu formatii din Rusia sau din Ucraina, unul dintre meciuri fiind pe 11 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU