13.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBayern München a invins-o la scor pe Hamburger SV

Bayern München a invins-o la scor pe Hamburger SV

Etapa a 18-a a campionatului Germaniei, prima a returului, a debutat vineri seara, cind s-a disputat partida dintre Bayern München si Hamburger SV. Formatia bavareza, care este antrenata de Felix Magath, s-a impus, cu 3-0 (1-0), prin golurile marcate de Pizzaro (’22), Schweinsteiger (’48) si Makaay (’58).


In urma acestui rezultat, Bayern ocupa primul loc al clasamentului, avind 37 de puncte, cu trei mai mult decit cea de-a doua clasata, Schalke 04, care a jucat aseara, pe teren propriu, cu Werder Bremen, campioana en-titre. In ceea ce o priveste pe Schalke 04, sa mentionam ca aceasta formatie i-a prelungit cu un an contractul care expira in 2007 mijlocasului brazilian Lincoln. Brazilianul, care a implinit ieri 26 de ani, a jucat 15 meciuri pentru Schalke si a marcat cinci goluri. Lincoln a fost transferat de la Kaiserslautern la inceputul sezonului.


Aseara, dupa inchiderea editiei ziarului nostru, s-au disputat alte cinci partide din cadrul rundei a 18-a a Budesligii: FSV Mainz – VfB Stuttgart, VfL Wolfsburg – Borussia Dortmund, Borussia M’Gladbach – Arminia Bielefeld, FC Nürnberg – FC Kaiserslautern, Hansa Rostock – Freiburg. Etapa a 18-a se va incheia astazi, o data cu disputarea urmatoarelor meciuri: VfL Bochum – Hertha BSC Berlin si Hanover 96 – Bayer Leverkusen.


In clasament, Bayern München ocupa prima pozitie, cu 37 de puncte, fiind urmata, in ordine, de Schalke 04, cu 34 de puncte, si de VfB Stuttgart, cu 31 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS