11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-a dopat Lance Armstrong?

S-a dopat Lance Armstrong?

Procurorul Philippe Drouet a anuntat ca Parchetul Tribunalului din Annecy a deschis o ancheta preliminara referitoare la rutierul american Lance Armstrong, care este suspectat de dopaj.


Potrivit cotidianului Le Parisien, ancheta preliminara a fost deschisa ca urmare a verificarilor facute de politistii din cadrul Brigazii Antidrog din Paris. Acestia au interogat-o pe fosta maseuza a rutierului american, Emma O’Reilly, care a confirmat acuzatiile pe care le formulase anterior, in cartea „L.A. Confidential, secretele lui Lance Armstrong“, si potrivit carora rutierul se dopase. Lance Armstrong, de sase ori cistigator al Turului Frantei, a negat faptul ca ar fi folosit produse dopante si i-a actionat in instanta, pentru calomnie pe autorii cartii respective.


El a dat in judecata si saptaminalul L’Express, care a publicat citeva pagini din „L.A. Confidential, secretele lui Lance Armstrong“. Potrivit jurnalului Le Parisien, Parchetul Tribunalului din Paris a transmis, la sfirsitul anului 2004, dosarul privind ancheta referitoare la Armstrong tribunalului din Annecy, luind aceasta decizie „pe criterii de competenta geografica“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS